Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
762
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Allianz Kasko ödemede sorun çıkartıyor...
A
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

12 Ağustos 2015 akşamı aracımla park halindeki bir araca çarptım ve maddi hasarlı kaza meydana geldi. Araç sahibinin orada bulunmasıyla tutanak tuttuk. İki araçta da evrak eksiği ve alkol yoktu. Karşı araç sigortamdan yapıldı. Fakat benim aracım Autoking Antalya tarafından Ali Yildiz eksper diye bir firmaya verildi. Kazanın olduğu bölgede daha önceden kalma göçük vardı bende kaskoyu ve hasarsizligi kullanmamak için yaptırmamıştım. Ayni şekilde arka camurlukta ona keza. Yalnız bu sebeplerden eksper red verip araştırmaya yollamış. Bu esnada Allianz ile yapilan maillesmelerim cevapsız ve çağrı merkezi görüşmelerim tatminsiz kaldı. Konunun neticelenmesi için 10 is günü surelerinin olduğunu söylediler. Bende Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Md.lüğüne şikayette bulundum. 25 gün sonra tekrar eksper geldi bu hafta neticelenir dedi gitti. Fakat ne sonradan gelen eksper, ne Allianz müşteri hizmetleri ne de ilk eksper konuyla ilgili taşın altına el koymuyorlar. Bununla kalmayıp ilk eksper Ali Yildiz yüzüme telefon kapatma saygisizligini da gösterdi. Bende kendisini Sigorta Eksperleri Derneği disiplin şikayeti bölümüne bildirdim. Ayrıca konuyu Başbakanlık Bimer şikayet hattı ve Sigorta Mağdurları Derneğine'de taşıdım. İs bu yazı, soz konusu olay çözülene kadar her turlu hakkımı yasal olarak yetkili mercilerden arayacagimi ve sosyal medya ve basın-yayın organlari aracılığıyla tüm kamuoyuyla paylasacagimi bildirir yazıdır.
Siz siz olun Antalya'da kazaya karışırsanız eksper seçme hakkınız var. Bağımsız çalışan Ali Yildiz eksperden uzak durun. Daha fazla kullanıcı mağdur olmasın. Nasılsa bu isten bazı guruhlar ekmeğini yiyorlar... Allianz'dan kasko yaptırırken de bir daha düşünün derim. Bu yıla kadar hep Allianz ile çalışıyorduk ama bir daha asla... Saygılar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
9 yıl
Yarbay

Geçmiş olsun.

Maalesef bazı eksperler yanlış bir yolda ilerliyor.

Eksperlik sınavı açılmadığı için yerlerine yenileri gelmiyor bunun rahatlığı ile hatalı davranışlar sergiliyorlar.

Lakin yakın bir zamanda durum kökten değişecek gibi duruyor.Bizlerin de umudu kimsenin hakkının yenmemesi.



T
9 yıl
Yüzbaşı

Kardeş 100 de 100 haklı olmama rağmen
Eksper sigorta Şirketi'nin ortağıymış gibi tavır sergiliyor.hak hukuk diye bir şey yok.çünkü mağdursun elin kolun bağlı.
30 gün oldu hala sonuçlandıramadılar.
Sigorta şirketlerine gelince onlara sigorta ve kasko parası verirken hepsi senden benden o parayı alana kadar.
İcraata geldimi seni beni tanımıyorlar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.