Ben düşündüm durdum kasam mini atx casper kasası ısınma sorunum yok ama oc başlayınca iş zorlaşıyor haliyle denilene göre içeriye giren havadan çok çıkarılan sıcak hava önemliymiş galiba ben küçük fan gibi pervaneyi alıp kasanın sol kapağı yada sağ monte etsem dışarı verecek şekilde (teorik olarak oldu diyelim hadi varsayım) güç kaynağına nasıl bağlarım diyelimki bağladım toz kısmını düşünmessek mümkünmüdür ve faydası olurmu yada içeri hava üfleyecek şekilde yaparım kasanın üst kısmınada fan ızgaraları açarım yeni hava gelirken pervane ile üst kısımlardaki delikler ilede sıcak hava yükselir ? mümkünmüdür acaba mümkünse bana anlayan birileri öneride bulunup yada yardımcı olabilirmi bilgilgendirme açısından teşekkürler şimdiden (estetik önemli değil şuan)
Ekleme : Usb ile bağlanan fanlar varmış böyle pervane mini vantilatör gibi bir şey onlardan bahsediyorum
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Ekleme : Usb ile bağlanan fanlar varmış böyle pervane mini vantilatör gibi bir şey onlardan bahsediyorum
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alonso Menendez -- 5 Ağustos 2015; 14:27:39 >