Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
518
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hukuki İşlem - Halk Sağlığı
L
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba
Avukat yada hukukla uğraşan kişilerden yardım istiyorum.

Gecenin 1 inde İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından(İşçinin demesi) odamın 10 metre önüne baz istasyonu dikildi. Bize kimse bu konuda bilgi vermedi yada civar halk tarafından bu durum oylanmadı bile. Gerekirse bunu hukuki sürece götürmek istiyorum. Lütfen birşey yapamazsın demeyin çünkü açık açık bu halk sağlığıyla oynamaktır. Muhtemelen de bunu yapan şirket-belediye yok efendim bunun hiç bi zararı yok diyecektir... EE kardeşim o zaman niye gecenin 1 inde herkes uyurken yapıyorsun? Niye bilgilendirmekten kaçıyorsun? Kimse bilmesin millet sesini çıkartmadan biz işi yapalım planidır bu. 3-5 kuruş para içinde kimse kimsenin sağlığıyla oynayamaz.

Aslında konu basit, 500 metrelik sokak düşünün, 200 metre aşağıda zaten büyük bir baz istasyonu var bu arada, bu 500 metrelik sokağın bir köşesine gecenin 1 inde baz istasyonu dikiyorlar ve bu diktikleri direğin 50 metre menzilinde 6 tane apartman var. Kimsenin de bu plandan bi haberi yok. Hukuki aşamaları ne olur?

Teşekkür ederim



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.