Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
486
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Mevduat yatırım fikri
U
9 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar,elimde şu an 200.000 TL değerinde bir para var bu parayı gayrimenkule yatırmak istiyorum.Bu yüzden müteahhit olan dayımın devam eden inşaatından bir daire ayırttırdım ve fiyat olarakta tam 200.000 TL olarak anlaştık.Evin anahtar teslimi 8 ay sonra olacak ve ben bu 200.000 Tl yi o zaman dayıma vereceğim.Parayı riske atmamak için iyi faiz oranlı bir bankada aylık olarak 8 ay boyunca devam etmek üzere vadeli mevduat hesabına yatırmak istiyorum.Malumunuz e-mevduat hesabı diye bir sistem de var ve ortalama 1-2 puan yüksek faiz oranı sunmaktadır.E-mevduat riskli midir yoksa bankadan direk mi mevduat hesabına yatırayım yada 8 ay boyunca en az riskle bu parayı nasıl değerlendireyim,fikir ve tavsiyelerinizi paylaşır,bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum.Okuduğunuz için teşekkürler.



G
9 yıl
Yarbay

E-mevduattan daha avantajlisini söyleyeyim,

Farklı bankaların şubelerini ziyaret edip oran istersin.

200.000 lira param var, 240 gün vadeli yatırmak istiyorum, % kaç teklif ediyorsunuz gibisinden pazarlık masasına oturursaniz e-mevduattan daha yuksek oran alırsınız.
Denizbank, Finansbank, teb, İng, HSBC gibi orta ölcekli bankalara gidin. Ziraat, garanti gibi mevduata doymuş büyük bankalar pek yuksek faiz vermez.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
9 yıl
Er
Konu Sahibi

İlginize teşekkür ederim




Bu mesajda bahsedilenler: @fusem
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.