Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1561
Cevap
49323
Tıklama
6
Öne Çıkarma
Cevap: HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] (79. sayfa)
D
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: MFT85

Ben hala kullanıyorum bu htc one E8 i.. Herkes telefonu yeniledi sanırım :) kaç senedir kullanıyorum o kadar düştü bir şey olmadı geçen ay öyle bir düştü kü ekran dayanmadı bu sefer. Neyse çinden ekran söyledim 90 liraya 50 TL ye de taktırdım. Çok şükür canavar gibi hala sorusu olan olursa yardımcı olmaya çalışırım
ben de hala kullanıyorum :D 5 yıl oldu ve gerçekten hem stabilitesi hem de batarya performansı konusunda şaşkınım. çok nadir kasma oluyor ve şarjı 1-1.5 gün bandında gidiyor. bu kadar dayanabileceğini sanmıyordum. bu arada ben de 1 yıl önce ekranının üstüne beton zemine düşürdüm ve ekran tam ortasından çatladı ve bir yıldır bu çatlak ekranla kullanıyorum.

yeni telefon aldığımda bu konuya son bir mesaj daha atıp tayvanlı mühendis abilere son kez selam çakıcam. gerçekten iyi iş çıkarmışsınız saygı duydum :)



M
3 yıl
Er

htc one e8 software number 1.05.401.1 olanlar güncelleme alamıyor. önce hafıza kartıyla aşağıdaki linkten 1.06.401.1 olan software number sürümüne geçmeniz gerekiyor. ondan sonra telefondan otomatik olarak bütün güncellemeler geliyor.

https://drive.google.com/file/d/1jqevsXsUwtbpXPeKtCO1ynKb8H7-Ko87/view





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhcel -- 28 Eylül 2021; 19:0:12 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.