Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
212
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Merakla beklenen Redmi 12 özellikleri açıklandı
A
11 ay
Yarbay
Konu Sahibi

Merakla beklenen Redmi 12 özellikleri açıklandı
Xiaomi, Redmi markası altında fiyat performans odaklı telefonlara imza atmaya devam ediyor. Bu bağlamda geçtiğimiz Aralık ayında Redmi 12C modelini piyasaya süren Çinli dev, çok yakında Redmi 12 modelini tanıtacak. Son olarak merakla beklenen telefon, Avrupa merkezli perakende sitelerinde listelenmeye başladı. Peki Redmi 12 beraberinde neler getiriyor? İşte fiyatı ve özellikleri



Redmi 12 özellikleri belli oldu



Merakla beklenen Redmi 12'nin önümüzdeki günlerde piyasaya sürüleceği söyleniyor. Bu noktada sızdırılan liste görüntüleri, cihazın ön tarafta 90Hz yenileme hızı ve FullHD+ çözünürlük sunan 6,79 inç boyutlarında LCD ekrana sahip olacağını doğruladı. Bu ekrana ise selfie çekimleri ve görüntülü aramalar için ortalanmış 8MP özçekim kamerası eşlik edecek. 



Merakla beklenen Redmi 12 özellikleri açıklandı
Kaputun altında ise 4/8GB RAM ve 128/256GB dahili depolama kapasitesi ile eşleştirilen Redmi 12, gücünü MediaTek Helio G88 platformundan alacak. 12nm işlem teknolojisini temel alan bu işlemcide,  2.05 GHz saat hızına sahip 2 x Cortex-A76 çekirdeği ve 6 x Cortex-A55 çekirdeği yer alıyor. GPU tarafında ise Mali-G57 MC bulunuyor.



Ayrıca Bkz.Android kullanım oranları açıklandı: İşte en popüler Android sürümü



Kamera bölümüne gelirsek, cihazın 50MP ana kamera, 8MP ultra geniş sensör ve 2MP makro sensörden oluşan üçlü kamera tasarımına sahip olacağı belirtiliyor. Kutusundan ise 18W hızlı şarj desteğine sahip 5.000 mAh batarya ve Android 12 tabanlı MIUI 14 arayüzü ile çıkacak. Cihazın diğer özellikleri arasında, IP53 derecesi, USB-C, NFC, IR Blaster ve Bluetooth 5.3 yer alıyor.



Redmi 12 fiyatı ve renk seçenekleri



Redmi 12, Argent (metal gümüş), Mavi ve Noir (siyah) olmak üzere en az üç farklı renk seçeneği ile vitrine çıkacak. Kısa süre önce Xiaomi Portekiz'in web sitesi, cihazın 209 eurodan başlayan fiyatlara sahip olacağını doğruladı. Akıllı telefon hakkında tüm detayların önümüzdeki günlerde açıklanacağını düşünüyoruz. 




Kaynak:https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_12_features_price_design_leak-news-58763.php

 Haberi Portalda Gör

Xiaomicilerin uyuyamadigi heyecanla bekledigi cihazzzzzzzzz işte karşinizda redmi 12 wowwwww
Yoruma Git
SEHZADE63 - 11 ay +5
X
11 ay
Binbaşı

Kaynakta redmi 12 resimleri varken başka cihaz görselleri kullanmanız harika olmuş aşırı özenli bir haber.




S
11 ay
Yarbay

Xiaomicilerin uyuyamadigi heyecanla bekledigi cihazzzzzzzzz işte karşinizda redmi 12 wowwwww



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

U
4 ram mi ? Çok düşük değil mi artık standardın 6 ya de 8 olması gerek zandroidlerde




B
11 ay
Er

Redmi 10 2023 diye pazarlasalardı daha mantıklı olurmuş.Ne performans anlamında ne de özellik tarafında bir gelişme var.Hakkını vermem gerek tasarımı bence gayet hoş ama en basiti ön kameranın bile değişmemesi baya ironik olmuş.Üstüne üslük adamlar sanırım NFC teknolojisinin varlığını yeni keşfediyor sanırım? Xiaomi gibi bu konuda popüler ve rüştünü ispat etmiş bir şirketin bu tarz hareketlerde bulunması cidden komik




B
11 ay
Yüzbaşı

6.79 inc telefon değil, tablet olur anca



1
11 ay
Onbaşı

xiaomi çöpü



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

L
11 ay
Çavuş

Android tarafında artık 6gb ram bile zaman zaman yetersiz gelirken 2023 yilinda yeni çıkan bir telefonun 4gb ram e sahip olması kabul edilemez.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.