Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
212
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Merakla beklenen Doom: The Dark Ages sonunda duyuruldu
M
3 ay
Binbaşı
Konu Sahibi

Merakla beklenen Doom: The Dark Ages sonunda duyuruldu
Microsoft’un Xbox Games Showcase etkinliği sürpriz yapımlara tanık oldu. Bu yapımlardan biri de merakla beklenen yeni Doom yapımı oldu. Xbox Game Studios üyesi id Software tarafından geliştirilen yeni Doom yapımı, fragmanıyla birlikte duyuruldu.



Ayrıca Bkz.Borderlands filminden yeni bir klip yayınlandı



Doom: The Dark Ages, 2025 yılında satışa çıkacak



İd Software tarafından geliştirilen Doom: The Dark Ages, geçtiğimiz yıllardan bildiğimiz Doom (2016) ve Doom Eternal’dan oldukça farklı bir atmosfer sunacak. Tarihi dönemlerde geçecek olan yapım, Doom Slayer’in geçmiş hikayesine odaklanacak. Eşsiz atmosferi ile dikkat çeken yapımın grafikleri de görsel bir şölen yaratacak gibi görünüyor.





Doom: The Dark Ages’ın fragmanı, yapımda göreceğimiz yeni mekanikleri de içeriyor. Görüldüğü üzere Slayer, ikonik silahı ile birlikte Captain America tarzı bir kalkana sahip olacak ve bu kalkan ile daha önce görmediğimiz hareketleri gerçekleştirebilecek. Ayrıca yeni yapım, binek mekaniği sürecek ve ilginç canavarları taşıma aleti olarak kullanmamıza izin verecek. Xbox Game Pass sistemine eklenecek olan Doom: The Dark Ages, önümüzdeki yıl Xbox Series, PC ve PS5 platformları için çıkış yapacak.

 




Kaynak:https://www.polygon.com/24171213/doom-dark-ages-microsoft-xbox-games-showcase-sequel

 Haberi Portalda Gör

D
3 ay
Binbaşı

Biraz ağırlaşmış mı oynanış, bana mı öyle geldi



Son oyunu o bitmek bilmeyen hızı yüzünden bitirememiştim

İçi yaşlı adamım lan ben, o kadar uçtu kaçtı kafamı döndürdü son oyunda :)



İnşallah biraz ağırlaşmıştır




B
3 ay
Yüzbaşı

Ağırlaşması benim için kötü olur çünkü önceki oyunu tuş atayıp weapon swap yaparak hızlı oynamaya alışmıştım, zaten asıl zevki öyle çıkıyor. Üstüne bir de hook atıp kendini havada fırlatmayı öğrenince saatlerce oynatıyor. Umarım oyun Eternal'daki hızını korur. En çok istediğim şeylerden biri duvarda koşma gelmesi sanırım, Eternal'da gördüğüm tek eksik oydu.




M
3 ay
Çavuş

Beğenmedim çizgisinden uzak.




N
3 ay
General

Başlığı görünce film veya dizi zannettim. 😅

Oyun serisinden uyarlama korku filmi vardı.



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.