Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
810
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Menulux Restoran Adisyon Programı
M
7 yıl
Er
Konu Sahibi

Menulux Restoran Adisyon Programı

< Resime gitmek için tıklayın >

Hemen satış yapmaya başlayın
Menulux’un yeni nesil restoran adisyon programı ile ürün ve kategorilerinizi dakikalar içinde tanımlayabilir, satış yapmaya ve sipariş almaya hemen başlayın.

Bulut tabanlı sistem
Menulux POS sisteminin bulut tabanlı altyapısı sayesinde her an her yerden işletmenizi yönetebilirsiniz. Ürün ve menü yönetimi, fiyat güncelleme, masa ve yerleşim planları, personel yetkileri gibi konfigürasyonların yanında tüm satış, gün sonu, kasa ve stok raporlarınıza kendi bilgisayar ve akıllı telefonlarınızdan erişebilirsiniz.

Offline Çalışma
Offline çalışma desteği sayesinde internetiniz kesilse bile restoran POS sisteminiz kesintisiz olarak çalışmaya devam eder. Bir çok bulut tabanlı adisyon sistemi yazılımından farklı olarak Menulux’un gelişmiş uygulama içi server özelliği sayesinde günlerce internet olmadan çalışırsınız.

Kolay kullanımı ile hızlıca sipariş alın
Menulux POS sisteminin kullanıcı dostu ve şık görsel arayüzünü kullanarak kolay ve hızlı şekilde masa siparişlerini ve ödemeleri alın. Bu sayede size müşterilerinizle ilgilenmeniz için daha fazla zaman kalır.

Gelişmiş özellikler ve yetenekli entegrasyonlar
Menulux POS sistemi, sipariş ve satış süreçlerinize yönelik birçok özellik sunan yetenekli bir adisyon programıdır. Barkodlu hızlı satış, sipariş ve adisyon yönetimi, Caller ID ile paket sipariş gibi temel özelliklerin yanında online sipariş ve yazarkasa entegrasyonu, cari hesaplar, stok ve rezervasyon yönetimi gibi gelişmiş özelliklerin hepsi bir arada.

Online Yönetim ve Mobil Raporlama
Online yönetim özellikleri sayesinde herhangi bir cihazdan ürün ve fiyatları değiştirebilir, satış, gün sonu ve kasa raporlarına anında erişebilirsiniz. Tüm güncellemeler adisyon sisteminize otomatik olarak aktarılır. Menulux Boss mobil rapor uygulaması sayesinde de Android veya Apple iOS telefonunuz üzerinden raporlarınıza erişebilir, stoklarınızı da anlık olarak kontrol edersiniz.

Tüm cihazlarda çalışır
Tüm cihazlarda çalışan bulut tabanlı restoran adisyon programı için Menulux’e hemen başvurun. Detaylı bilgi ve işletmenize özel çözümler için için www.menulux.com web sitemizi ziyaret edin.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi menulux -- 26 Şubat 2024; 22:26:44 >


Bu mesajda bahsedilenler: @burak jr
E
5 yıl
Onbaşı

Codesoft Yazılım -http://www.codesoft.com.tr

Sektör farketmeksizin Şirketinize özel yazılım ve ön muhasebe yazılımlarımız ile hizmetinizdeyiz.!!

Ekonomik fiyat doğru yazılım 0266 225 50 35 - 0539 763 09 16



A
5 yıl
Er

https://www.posmaks.com/


Paket servisi siparişlerimizde bir takım aksaklıklarla karşılaşıyordum. internetten araştırdıktan sonra Posmaks'a girip demo talebi oluşturdum. Çok hızlı bir şekilde bana geri dönüş yaptılar, hızlı kurulum ve program için eğitim verdiler. aslında ilk başta biraz çekindim ek ücret alırlar diye ama almadılar. eğitim ücreti de yokmuş:) paket siparişlerimizi artık tek bir sayfadan kontrol edebiliyoruz. hem yemeksepeti entegrasyonumuz oldu hem telefon ile gelen siparişler ekrana düşüyor bir de yetmezmiş gibi benim işletmeme özel web sitesi oluşturdular. bu üç noktadan siparişlerimi farklı fiyatlarda oluşturabiliyorum ve siparişlerimi çoook hızlı teslim ediyorum :)

eğer sizde sürekli yıllık bakım parası, güncelleme ücreti gibi ek ödemelerden yorulduysanız Posmaks yazılımına bir bakın derim.



L
2 yıl
Teğmen

Ege Adisyon'u tavsiye ederim. Türkiye'nin en iyi bulut tabanlı adisyon ve qr menü sistemi deniliyor. İşletmemizde bizde kullanıyoruz. Hem fiyat olarak çok uygun hemde gerçekten fevkalade bir yazılım.



Bizi en çok mest eden özellikleri yazıyım



Garson çağırma modülü (müşteriler masalarına garson çağırabiliyor. direk garsonlara bilgi gidiyor. şu masa garson talebinde bulundu diye.)
Qr Menü'den sipariş. (Müşteri QR menüden kendi siparişini kendisi girebiliyor sisteme.)
Mutfakta ekran kullanılması. sipariş yazıcısını kaldırmış adamlar mükemmel olmuş. sipariş direk mutfak ekranlarına düşüyor. hazırlanınca rengi değişiyor. servis edilince mutfaktan kalkıyor falan çok ileri düzey birşey yapmışlar.
Detaylı Ciro takibi falan çok kullanışlı


tavsiye ederim. www.egeadisyon.com



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.