Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1230
Tıklama
1
Öne Çıkarma
MEDİAMARKT SATIŞ SONRASI DESTEK YOK GARANTİ YOK
N
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar Mediamarkt ile olan alışverişimde başımdan geçen ve örnek olacak süreçleri siz forum üyeleri için paylaşıyorum ki alışveriş yaparken çok iyi düşünüp tartın.
Site üzerinden Samsung s6 Lite tablet aldım. 19 eylül sipariş tarihim 23 kargodan teslim alındı kutuyu açtık ve gördüğümüz manzara ekranın sağ altında bir karartı mevcut hemen müşteri hizmetlerini arayıp değişim talebinde bulundum ve hemen taraflarına kargoladım. 29 gibi teslim almışlar ve sıfır ürünü teknik servis KVK göndermişler. 7 ekimde KVK tarafından arandım ve 840 tl ekran ücreti ile karşılaştım sorduğumda ekran da kırık olduğu kullanıcı hatası olduğu söylendi ki cihaz ne bir kırık ne bir çizik sıfır cihaz şaşırdım ve hemen Mediamartk müşteri hizmetlerini aradım.2 gün sonra aranıp ürünün servisten alındığı özel olarak inceleneceği söylendi. Haliyle bu duruma özen gösteriyorlar diye sevindim lakin işin içinde iş varmış. Halbuki cihaz servisten hiç alınmamış 10 gün bekleme sonrası onay gelmedi için servis tarafıma geri gönderiyor ve müşteri hizmetleri birde arayıp kvk ücret çıkardığı bu yüzden herhangi bir işlem yapılmadan tarafıma kargolandığı söyleniyor. Dün itibari ile kargo geldi ve açarken her ihtimale karşı video çektim ve sürpriz cihazın ekranı tamamen kullanılamaz bir halde teslim edildi. Konu ile alakalı mediamarkt müşteri hizmetlerini aradığımda şikayet kaydı oluşturuldu ve 1 saat sonra döndüklerin aldığım cevap kvk ekran için ücret talebinde bulunduğu için işlem yapılmadığı söyleniyor yani benim gelen ürün ile belirtmek istediğim hasar vs hiç bir şekilde dile getirilmedi.

Siz siz olun bu firmadan alışveriş yaparken dikkatli olun. Gerek KVK ve gerekse Mediamarkt Aman diyorum.
ekte gerekli resim ve KVK raporu mevcut ilk resim cihazın kutudan çıkan kusurlu resmidir. Diğer resimler servisden tarafıma teslim edilen hali. Konu ile alakalı SAMSUNG müşteri hizmetleri ve THK başvurularımı yaptım.




< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuk28 -- 24 Ekim 2020; 14:19:49 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.