Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
832
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Media Markt tan alışveriş yapmayın yaptırmayın , nedenleriyle birlikte açıkladım
H
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Öncelikle herkese merhabalar ,

Uzun süredir Samsung un çıkarmış olduğu a5 model telefonu takip ediyordum ve uygun bir fırsat yakalayıp almak için sabırla bekledim..

24 ağustosta çek satış bölümünde gezerken Media Markt çeklerinin satıldığını gördüm ve aldım. 100 lira gibi bir indirim yapıyor az değil.

Her neyse aldık çeki, telefonun yanında 2 hediye vereceğini söylüyor sitede sepete ekliyorum ücretini yansıtıyor sepete bunla ilgili müşteri hizmetlerini aradım derdimi anlatana kadar 10 dakika uğraştım( sorunun bende olduğunu düşünmüyorum ) mail adresi istedim oraya ss göndereceğimi ve daha iyi anlayacaklarını söyledim maili gönderdim standart iligli birime iletiliyor mesajı geldi 3-4 saat kadar bekledim neyse hediyesi batsın dedim girdik gerekli yere çekin kodunu uyarı verip duruyor , sisteme ulaşılamıyor diye. Aradım müşteri hizmetlerini çeki sağlayan bankayla görüşün dendi. Çeki satan arkadaşla görüştüm geri alacağını söyledi ve aldı. Tekrar başka bir arkadaştan başka bir çek alıp denedim bu sefer düştü indirim tutarı ve macera başladı...

Telefon stoktan hızlı gönderi yazıyor bunu duyan insan diyorki aynı gün yada ertesi gün gönderirler heralde. Sonra bir baktım kimsenin kimseden haberi yok arıyoruz şöyle böyle 3 gün 5 gün diyorlar geleceğini de pek sanmıyorum. Ama bu ilk ve son deneyimim olacak. Malum sitede yüzlerce şikayet var bu konuyla ilgili.

Gelişmeleri paylaşacağım.



M
9 yıl
Yüzbaşı

%100 katılıyorum.Yapmayın yaptırtmayın
Edit:imla





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maladaptive daydreaming -- 26 Ağustos 2015; 21:10:45 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
9 yıl
Teğmen

Geçen ay sözde hızlı gönderi ile bilgisayar aldım. 10gunde kargoya verildi üstüne kargo takip numarasida yoktu. Bu kadar rezil bir firma Gormedim. 50-100tl fazla verin adam gibi hizmet alın. Ayrıca müşteri hizmetlerinin de birşey bildiği yok habire baska birime yönlendiriyorlar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.