Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
963
Tıklama
0
Öne Çıkarma
MB 15' Retina İçin Çanta Tavsiyesi
İ
9 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar, MB 15 Retina için çanta almak istiyorum. Sırt çantası şeklinde çok spor ve böyle asker bavulu gibi durmayan slim bir çanta istiyorum. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.



D
9 yıl
Yarbay

A
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: dreampowder

Her ne kadar sırt çantası demiş olsanız da ben thule marka çantaları çok beğeniyorum

http://store.apple.com/tr/product/HD151ZM/A/macbook-proretina-ekranlı-macbook-pro-için-thule-15-stravan-deluxe-attache?

13" Macbook proda bunu kullanıyorum çok memnunum, tavsiye ederim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
9 yıl
Yarbay

Konu açılalı 5 ay olmuş,arkadaş çanta almıştır bile ama yine de güncellemek lazım.Lazım falan olur.

Sırt çantası olarak tek model belirledim CASELOGIC CA RBP217 NOTEBOOK SIRT ÇANTASI, 17 3 , SIYAH... Alacağım zaman kesinlikle bunu alacağım.çünkü arka tarafında da bir gözü var.Buraya önemli şeylerinizi koyabilirsiniz hırsızlık önlemini almış da olursunuz böylece.Üstelik çanta çok da rahat.

Omuz çantası için aslında Stravan Deluxe Attache diyordum ama 200 lira..Yani yine Thule marka 50-60 lira daha ucuz olan modeller var.
Benim aklımdaki bu Thule Subterra Attache 13" MacBook Pro Çantası CA.TSAE2113 145 lira.Yine EVA, Siyah modeli var daha sağlam sert gibi ama kaba.Yani o kadar güvenliğe pek ihtiyaç duyulmayacak gibi ? Diğer çantalarda koruma işlevini görüyor.Sonuçta çantayı hobaaa diye fırlatıp sert zemine de atmayacağımıza göre Eva modeline pek gerek yok



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.