Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1240
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Mazda 626 99'a Hangi LPG takılır?
M
17 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar,

Yeni aldığım 99 model Mazda 626 arabama sıralı sistem LPG taktıracağım. Marka konusunda biraz kafam karışık forumda bir sürü yeri okudum. Kafam daha da karıştı . Kütahya'da olmam nedeni ile de seçeneğim çok az!

Kafamdaki soruların bir kısmını yazayım cevaplayan arkadaşlara da şimdiden teşekkür ederim!

Öncelikle bu arabaya (136 BG, hatcback) LPG taktıran veya takan oldu ise yorumları nedir? Bazı arkadaşlar diğer marka ve modeller de arıza ışıklarından bahsetmiş bu bende de olur mu acaba?

BRC üzerinde duruyordum ama BRC'nin Kütahyada (merkezde) yetkili servisi yok! Bir de birden fazla distributor olması nedeniyle garanti noktasında sıkıntı yaşandığı yorumlarını okudum. Ayrıca BRC'nin motor soğukken çalışma problemi yaşadığı gibi şeylerde gördüm? Bunlar doğrumudur? BRC'de bu sıkıntıları yaşayan arkadaşlar var mı?

Kütahya'daki Tartarini bayisi bir sorun çıktığında hatalı parçanın direk değiştirildiğini hata tespiti için müşterinin bekletilmediğini ve tek distributor olduğu için yaşadığım problem hangi ilde olursa olsun Tartarini bayinin çözeceğini söylüyor. Ne derece doğrudur? BRC'deki soğukken çalışmama veya rolanti problemlerini Tartarini de de yaşarmıyım?

Tartarini seçmemdeki en büyük etken Kütahyada servisi olması! eğer bir problem yaşarsam hemen müdahale edebileceğim. Bir de fiyat olarak İzmir Tartarini Bayii, BRC'den daha iyi bir fiyat verdi! Eger kalite olarak aralarında fark yoksa Tartarini taktırmak hem maddi açıdan hem de servis açısından daha mantıklı görünüyor!!! Kiti muhtemelen İzmir'de taktıracağım! Yorumlarınızı bekliyorum...



H
17 yıl
Onbaşı

Arkadaşım ben istanbuldan hakan uym sana tavsiyem izmirden bir dost selamımı söylersen firmanın ismi Mahir otogaz internettende bulabilirsinwww.mahirotogaz.com firma sahibi mustafa fırat yardımcı ola bildiysem ne mutlu.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
17 yıl
Er

selam arkadaşın dedıgı gıbı izmirde mahır otogaz var sizi aydınlatır bende lpg ustasıyım ve mazdaya montaj yaptım guzel oldu kullanıcı memnun arıza ışıgına gelınce şu anda yanmıyor ama yanabılır fakat korkacak bırsey yok yanı bence taktır bu pahalılıkta benzın kullanılmaz paraya yazık yanan arıza ışığını servıste sondurtebılırsın



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.