Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
135
Tıklama
0
Öne Çıkarma
MATLAB + İngilizce Ödev&Makale&Yayın Çözümleri
D
6 yıl
Er
Konu Sahibi

1
1 MATLAB + İngilizce Ödev&Makale&Yayın Çözümleri
Merhabalar,

İTÜ Deprem Mühendisliği bölümünde doktora öğrenimimi görmekle birlikte İTÜ içerisinde özel bir kurumda mühendislik görevini görmekteyim.

Başlıkta belirttim konular üzerinde sizlerin veya arkadaşlarınızın uygulamalarını yapabilir, kısa sürede çok verimli çalışmaları sizlere teslim edebilirim.

Bu süreçte öncelikle MATLAB uygulamalarında; ödev, tez, makale vb. mühendislik bazlı bilimsel uygulamaların yanı sıra işletmelerde kullanılan otomasyon ürünlerinin üretimi ve efektif bir şekilde gerek sanal ortamda modellenmesi gerekse uygulamalar üzerinde yüksek verimlilikle üretimini sağlamaktayım.

Bununla birlikte anlatım dili İngilizce olan her türlü ödev, paper, tez, makale, bildiri ve bilimsel yayının yazılmasını da sağlamaktayım. Gerek yapılan çalışmadan çıkan sonuçların yapılan toplantılar sonucu derlenmesinde gerekse türkçe yazılmış bir uygulamanın mühendislik ingilizcesi kullanılarak yazılması konularına hakimim.

İletişim için mesaj atabilirsiniz.

Saygılarımla

Saygılarımla



Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 17 Nisan 2018 Satıldığı Şehir : İstanbul,Adalar Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

H
4 yıl
Er

YSA ile harmoniklerin aktif filtrelenmesi konusunda hem tez hem de kod hakkında yardımcı olabilir misin?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.