Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
243
Cevap
11651
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: Marvel's Avengers (2020) [PC ANA KONU] (6. sayfa)
R
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Hayır değil.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @arman09
A
4 yıl
Yarbay

Tşkler steamden indiriyoruz sanırım



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @R-10
R
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

A
4 yıl
Yarbay

Saol



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @R-10
D
4 yıl
Yarbay

keşke sadece performans sorunu olsa. matchmakingde felaket

3 arkadaş oynamaya çalıştık bir tura girmek için yarım saat cebelleştik. sürekli değişik buglar yüzünden bi türlü giremedik bi süre

matchmaking enabled yapmadıgınız sürece katılamıyorsunuz birbirinizin oyuna. matchmaking enabled yaparsanız da lobiye şak diye rastgele birileri girebiliyor

2 haftada çığ gibi bu kadar sorunu nasıl düzeltecekler hiçbir fikrim yok. oyun bence 0.4 sürümünde falan olması gerekirken 380 tlye satılacak bir oyun hayatta olamaz



T
4 yıl
Binbaşı

Tam bir bebe oyunu.














Linç is coming



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
4 yıl
Yarbay

Kç gb beta



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

A
4 yıl
Yarbay

betayı indirdim oynayayım dedim ilk sinematikte 2 kere attı sonra oynanışta 3 kere daha atınca bıraktım :D


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
4 yıl
Teğmen

o atma sorunu bende de vardı en son rage quit attım biraz araştırınca vsync kapattım bi daha atmadı ama oynadığım süre boyunca yapımcıların kulağını baya çınlattım yani öyle böyle değil yıllık sövme limitimi doldurdum ohhh





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybrtrk -- 24 Ağustos 2020; 7:11:21 >


Bu mesajda bahsedilenler: @arman09
T
4 yıl
Binbaşı

i7 6700K, 1080ti, 16gb ram. Grafik ayarlarını hem yüksek hem düşük her türlü denedim. FPS çoğu yerde çok oynuyor ve gerçekten rahatsız edici derecede düşüşler yaşadım her ayarda. Bazı yerlerde hata vermeden oyundan attı, bazı yerlerde attıktan sonra " Ekran kartınız yeterli olmayabilir " tarzında bir hata ile karşılaştım.

Boss ile kapışırken boss bir anda ortadan kayboluyordu. Bu yüzden görevde de ilerleyemiyordum. Sürekli 3-4 defa tekrar başlamak zorunda kaldım. Bazı bölümlerde sonlara geldikten sonra oyundan attı ve tekrar en baştan oynamak zorunda kaldım. Alt + Tab yaptığınızda da oyundan atıyordu.

Oyunun mantığı hakkında pek bir şey söylemek istemiyorum çünkü bu kişiden kişiye değişir. Looter oyunlarını severim normalde ama Hulk'a kaburga,kol niyetine yeni eşya koyup geliştirmek biraz garip geldi bana.

Uzun lafın kısası oyunu oynamak için baya çaba sarf ettim. Cyberpunk çıkana kadar oyalanırım diye düşünüyordum ama şu an bu fiyatı bu oyuna veremem. Zaten çıkışına da 10 günü gibi bir süre kaldı. Bu kadar kısa sürede ne kadar iyileştirebilirler tartışılır.

Saygılar...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takami59 -- 24 Ağustos 2020; 10:29:3 >

G
4 yıl
Yarbay

İ510400f Rtx 2070 super 16 gb 3600 mhz ram ile 4k da 30 ile 50 arası fps aldım çok zevkliydi oyundan atma veya fps düşüşü yaşamadım. Full çıkarsa alırım.



R
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Marvel's Avengers: Launch Trailer

Videoyu izlemek için tıklayınız



X
4 yıl
Yarbay

A
4 yıl
Yarbay

Oyun ilerde bedava olur sakın ön sipariş etmeyin çbk indirime girecek ve beleş olacak epic bile bedava verebilir



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @XanthiN
C
4 yıl
Teğmen

aynen katılıyorum çok boş brlrş oyun ya en son hulk' LA KUTU AÇMAYA BAŞLAYINCA BIRAKTIM



B
4 yıl
Yarbay

Oyunda her superhero için ayrı battle pass varmış, her biri $10

https://www.pushsquare.com/news/2020/08/marvels_avengers_has_a_paid_battle_pass_for_every_superhero_after_launch

Açıkladıkları sistemi okudum haberin başlığı biraz abartı olmuş tam ayrıntısı aşağıda yazıyor, 6 ana karakterin battlepass'i ücretsiz olacakmış ve bunları tamamlayarak toplam 12,5000 credit kazanılabiliyormuş. Yani daha sonra çıkacak olanları ilk 6 battle pass'den kazanılan ile para vermeden de alabiliyoruz. Yine de $60 fiyata sahip bir oyunda paid battlepass olmaması lazım, şu oyunu f2p yapıp skin & bpass satsalar çok daha fazla kazanırlardı.

quote:

We’ve activated the premium Hero Challenge Card rewards for all 6 starting heroes at launch, so you can earn and enjoy all content across the 40 tiers for free. When we introduce new Hero Challenge Cards for post-launch heroes, the cost to activate the premium rewards will be 1,000 Credits.

We want to reward players for their time, so once you activate the premium rewards of a Hero Challenge Card for 1,000 Credits, you can earn everything on that card, including more Credits! If you complete all challenges on your Hero Challenge Card, not only will you earn back your 1,000 Credit activation cost, all the content you’ll earn has a value of over 12,500 Credits. Remember, these rewards deliver fun in-game cosmetic enhancements and effects, but they do not provide a gameplay advantage.

Hero Challenge Cards do not rotate and won’t be retired, so once you’ve activated premium rewards, there is no time limit or risk in spreading your focus between heroes. That being said, If you‘re in a hurry, you can buy “skips” to get through tiers faster.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 29 Ağustos 2020; 13:48:37 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
S
4 yıl
Binbaşı

Bile bile lades resmen. Her biri için ayrı ayrı 10 dolar bir de.




Bu mesajda bahsedilenler: @b0Ni
A
4 yıl
Yarbay

Para iadesi aldım bende betayı uzun süre oynadım toparlayacak gibi değil.100 TL civarına düştüğünde belki alırım.




Bu mesajda bahsedilenler: @b0Ni
T
4 yıl
Binbaşı

Ön sipariş verenler oyunu oynamaya başladı mı ben mi yanlış biliyorum? Var mı alıp oynayan arkaşlar? Ne gibi güncelleştirmeler yapılmış merak ettim doğrusu.



B
4 yıl
Yarbay

oyunun sonu & final boss