Farklı başlık altında sordum ancak yanıt alamadım, 3 faz güç kaynağından (örn. şebeke) manuel olarak tek faz kaynağa çevirmek istersem (örn. jeneratör veya benzeri monofaz kaynak), ve o tek fazı bir şekilde daha önce 3 fazın ayrı ayrı beslediği 3 ayrı yöne/hatta/prize, birleştirip yönlendirmek/beslemek istesem, kullanmam gereken alet bu mudur? Eğer buysa, nasıl bir bağlantı yapılmalıdır? Teşekkür ederim.
Farklı başlık altında sordum ancak yanıt alamadım, 3 faz güç kaynağından (örn. şebeke) manuel olarak tek faz kaynağa çevirmek istersem (örn. jeneratör veya benzeri monofaz kaynak), ve o tek fazı bir şekilde daha önce 3 fazın ayrı ayrı beslediği 3 ayrı yöne/hatta/prize, birleştirip yönlendirmek/beslemek istesem, kullanmam gereken alet bu mudur? Eğer buysa, nasıl bir bağlantı yapılmalıdır?
Teşekkür ederim.
Sircover M Enversör anahtar
http://img.directindustry.com/images_di/photo-g/manual-changeover-switch-8152-5484113.jpg
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.