Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1273
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Malum sitede araba satışında yeni dolandırıcılık yöntemi
S
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar malum sitede Dacia sandero aracımın satışını gerçekleştirmek için ilan vermiştim dün.

Bugün bir arkadaş mesaj yazdı isminin Hussein Abadi olduğu gözüküyor. Ben bu sitedeyken Allahtan işte yok ortadoğuda askerim vesaire yalanını görmüştüm aha dedim geliyor.

Neyse işte arabayı direk satışa konulan fiyat üzerinden almak istediğini söylüyor. Ama e posta ile iletişime geçmek istedi ingilizce konuşabiliyorum dedi neyse ben buna e posta attım arayabilirsiniz vesaire. Bana gelen mail şu şekilde bu arkadaş biraz amatör sanırım siz de dikkatli olun diye paylaşıyorum.

Bana gelen ilk mesaja cevabım şu şekilde ;

Hello. I am xxxxx. My cars price 118.000 but you can offer your bid. İ can lower the price a bit. if u are a real buyer you can call me.

Have a nice day Mr Abadi.

Bana gelen cevap da şu şekilde ;

Salam,

Thank you for your answer, Am sorry that i can not call you or receive calls at the moment because of the nature of security here in my country Syria. I will buy your car at your asking price when i arrive in your country. My major priority of contacting you is to propose an assistance that required urgent attention

 I will provide you with all the necessary detail about me and this project once trust is established between us. Please Read thoroughly and get back to me. I am a Local Gold Merchant man In Aleppo in Syria. Me and my family are under treat of war here in Syria. And i need your help to get out of Syria with my wife and my 2 kids

Due to the Current war situation in the Country, every bank are closed down, and Many Families are running for their lives as Soldiers and the oppositions are Killing innocent civilians, women and children. I want to bring to your notice that I have in my possession the sum of (Twenty Eight Million US dollars) $ 28 Million Dollars. This is the money that i have saved for my entire life as a gold merchant man. Our country is in much chaos and I wish to move out with my family and all my money. So I am looking for a trusted partner who can assist me relocate to a safe place like your country. You will be entitled to 10% of all my Money while 90% will be mine. Write me back at email for more details.

Thanks,
Hussein Abadi

Özet olarak işte sizi arayamamamın sebebi ülkemdeki güvenlik durumu vs. Aracınızı ülkenizde almak istiyorum. Sizinle iletişime geçmemdeki asıl önceliğim acil bir durum hakkında yardım istemek.

Ben Suriyede yerel bir altın tüccarıyım 2 çocuğum var buradan gitmek istiyorum sivilleri vuruyolar vs vs benim şu ana kadar birikimim 28 milyon dolar. Eğer bana yardım ederseniz % 10 u sizin falan filan.

Buna inanan zaten olmaz da bundan daha profesyoneli gelirse dikkatli olun diye paylaşıyorum.



Şuana kadar 28 milyon dolar biriktirmiş ama Dacia Sandero bakıyor.
Yoruma Git
MyWorldLife - 3 yıl +13
2.8 milyon dolar iyi para. ama siz ekspertizi gene de ona ödetin.
Yoruma Git
[__Zahid__] - 3 yıl +6
M
3 yıl
Yarbay

Şuana kadar 28 milyon dolar biriktirmiş ama Dacia Sandero bakıyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
3 yıl
Binbaşı

Böyle bir mesajda arkadaşla sonuna kadar gittik. Adam dualarla başlıyordu mesaja dualarla bitiriyordu. O da servetini taşıyacak güvenilir birini arıyormuş. Hay hay dedik, bizden güvenilir bulunmaz, başkalarına gitme kazıklarlar dedik. Iban numarasını verdi arkadaş, hadi paranı buraya gönder dedi. En sonunda adam şu an hastanedeyim, bankaya gidemiyorum, hastane masrafları için 5 bin dolar bana bi gönderin, çıkar çıkmaz bütün paramı göndereceğim dedi, film bitti.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

[
3 yıl
Yarbay

2.8 milyon dolar iyi para. ama siz ekspertizi gene de ona ödetin.



B
3 yıl
Yarbay




< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @MyWorldLife
K
3 yıl
Yüzbaşı

Adam 28 m $ var diyor, ülkeden kaçmak için yardım istiyor. Be kodumun evladı al bi helikopter, bu kadarmı alenen yalan söylenir dallama



M
3 yıl
Yarbay

böyleleri neden bana denk gelmez ya. bir denk gelse çok güzel kafa bulurdum.



M
3 yıl
Çavuş

Güvenilecek adamı sarı siteden buluyor bu kafayla iyi zengin(!)olmuş.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.