Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
153
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Makul fiyata Blackbbery Q10 veya Classic arıyorum
Şehir : #Hatay
İlan Türü : #Alınık
Kondisyon : #Kullanılmış
M
2 yıl
Er
Konu Sahibi


Satışta: Satıcıyla iletişime geçiniz.
1
1 Makul fiyata Blackbbery Q10 veya Classic arıyorum
Arkadaşlar uygun fiyata Blackberry Q10 veya Classic arıyorum.



Yıllarca Blackberry Q5 ve Passport kullandım. Son kullandığım cihazım çok fazla tamir gerektirdiği için yoluma BB OS 10'un kullanmadığım bu iki fiziksel klavyeli cihazından biriyle devam etmek isitiyorum. 2022'de neler yapabilip neler yapamacağının gayet farkındayım.



Kasım 2021'de whatsapp android 4.0.3 cihazlara desteğini kesti. Ortalama 1,5 yılda bir whatsapp android sürümlerine desteğini kesiyor. Android 4.1 - 4.3 jeal bean'a da destek kesildiğinde telefon tamamen hiçe dönüşecek. Açıkçası yaklaşık bir sene daha kullanabilinecek cihaza malum ikinci el sitelerindeki kadar para ödemek istemiyorum. Benimkisi bir heves.



Çekmecenizde tuttuğunuz kozmetik ve performans olarak fena olmayan cihazlarınızı uygun fiyat olduğu takdirde edinmek isterim.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Hatay Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

M
geçen yıl
Er
Konu Sahibi

İlan günceldir



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.