Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
4706
Tıklama
0
Öne Çıkarma
MADE İN JAPAN ZİBRO KLİMALAR SİZLERLE
F
17 yıl
Er
Konu Sahibi

Arkadaslar Merhaba
Donanımhaber sitesi sayesinde sizlerle beraber olmak gerçekten bir ayrıcalık
MADE İN JAPAN ZİBRO markalı klimaların konsept satış mağazası sahibiyim
S-15 serisi ve S-20 serisi klimalarımızın bazı özelliklerini sizlerle paylasmak istiyorum izninizle
S-20 serimizdeki klimalar yüksek performanslı A sınıfı inverter sistem klimalardır 9000 btu luk serimiz 18000 btu ısıtma kapasitesine 12000 btu serimiz 20700 btu ısıtma kapasitesine ve 18000 btu luk serimiz 33400 btu ısıtma kapasitesine erişmektedirler.
S-15 serimizde bulunan comfort seri klimalarımız enerji tasarrufulu ve iç ünite uzunluğu 799 mm olarak dizayn edilmiştir.
ses db değerleri oldukça düşük 25 db ile model farklılığına göre 38 db arasında değişmektedir.R410a gaz sistemi ile çalışma prensibi olan cihazlarımız kışın -15 derecede yazın +46 derece asla termik yapmadan tam verim ile çalışmaktadır.En önemi özelliklerimizden bir taneside kışın cihaz defroz yapma anında soğuk hava üflememektedir sıcak hava vermeye devam etmektedir.Küften koruyucu hava filtresi hava temizleyici filtre ve negatif iyon üretme özelliğine sahiptir.
Bize ulasmak isteyen arkadaslarımız olursa msn adresimiz ve mail adresimiz cancaniklimlendirme@hotmail.com



K
17 yıl
Binbaşı

P
17 yıl
Teğmen

quote:

Orjinalden alıntı: kentacdis

fiyatlar nasıl acep

daıkından aşağı kalmaz



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.