Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
12
Cevap
1310
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Maçlar Çok Dengesiz Eşleştirme Sistemi Berbat
G
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Yani en azından gümüş seviyesinde durum bu şekilde. Oyunu uzun zamandır düzenli oynamıyorum. Arkadaşlar olduğu zaman birkaç oyun dolaşmadan da bitirmiyoruz geceyi. Sıra ister istemez lole geliyor. Bende de adam akıllı hesap yok. Olanlar zaten ban yemiş durumda. Ben de bi hesap kasayım dedim. Hiç olmazsa şampiyon biriktiriyim felan çünkü bomboş hesap. Girip ilk 10 maçı attım. 6 Win aldım ama 1 maçı kazandığımız halde elektrikler gittiği için afk olarak bitirdim bozgun saydı. Bir maç da daha seçim ekranından siyah ekran almam sebebiyle havaya uçtu. Gümüş 3 95lp seviyesinde bıraktı. Ama geçen maçlar öyle saçma ki yani bi maç ne kadar kolsuz varsa takıma doluyor ne yaparsam yapayım taşıyamıyorum diğer maç kılımı kıpırdatmadan win alıyorum. Hayır platlarla eşleşiyorum bazen de saçma sapan şekilde işin saçma yanı platların da gümüşlerden farkı yok oyunda. Bu nasıl bi eşleştirme sistemi, bu nasıl bir lig sistemi anlamış değilim. Durum her yerde böyle mi yoksa gümüşe özel mi?

Edit: Gece 1 den sonra daha çok iyi takım düşüyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC8BE145A -- 14 Şubat 2019; 11:44:42 >

Aynen öyle bende dedim bu sezon oturup kasayım bari tekrar plat seviyesine geleyim dedim ama yok yani olacak gibi değil. 40 oyun oynadım 2 haftada silver 2 80 LP'deyim her oyun bana banko 2 t...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Drxl - 5 yıl +3
D
5 yıl
Yüzbaşı

Aynen öyle bende dedim bu sezon oturup kasayım bari tekrar plat seviyesine geleyim dedim ama yok yani olacak gibi değil. 40 oyun oynadım 2 haftada silver 2 80 LP'deyim her oyun bana banko 2 tane sezona yeni başlamış level 30 adamları atıyor. Tamam adam yeni olabilir de benim oyunumda ne işi var. Birde afk olanlarda cabası. Kısaca sıkıldım.



U
5 yıl
Yüzbaşı

dota 2 de aynı şekilde ulti atmasını bilmeyenler ranged maça giriyor. bende 2 sinide oynamıyorum artık. Zamana yazık



V
5 yıl
Er

Oyunun eski zevki kalmadı.Aynı durumdan ben de muzdaribim.Fakat görmezden gelerek oynamaya çalışıyorum.



P
5 yıl
Binbaşı

Çözüm çok basit. Feedleyen ile iyi oynayan aynı puanı almamalı. Oyun sonundaki s a+ b vs ye göre puanlar dağıtılmalı. Bunu yaptığı an hiçbir sorun kalmayacak ama riot bunu asla yapmaz yapamaz. Aşırı miktarda oyuncu kaybeder.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
5 yıl
Yüzbaşı

Bu baya saçma. Adam belki bütün oyun kamp yedi ama dakika 35te verdiği bir call ile ya da attığı ultiyle oyunu kazandırdı, bunu nasıl ölçeceksin ki. Bu bir takım oyunu, evet takımdaki herkes aynı eforu göstermiyor her zaman ama bahsettiğin sistemi ölçmek imkansız. Hiçbir zaman kötü oyun geçirmemişsiniz gibi konuşmayın.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Painkiller.
P
5 yıl
Binbaşı

Saçma değil. Kötü oyun geçirmek ayrı kötü oynamak apayrı bir mesele. Bazı insanlar gerçekten kötü oynuyor mutlaka görmüşünüzdür. Belki istediği heroyu alamadı zayıf olduğu bir role gitti vs. ama sonuçta kötü. Bu kötü oynayan kişi kamp yemese de muhtemelen s a gibi puanları alamayacak oyun sonu.

Dün top'ta oynamıştım ve 22 kilin sadece birinde katkım var ve oyun sonu a notu almışım görünüşte hiçbir yapmadım. Ama attığın ward tutturduğunuz skiller bunlar bir şekilde oyun sonu notunuzu etkiliyor.

Veya dediğin gibi kamp yiyen birini düşünelim. Bu adam oynarken kamp yedikçe tilt olup saçma sapan mı oynadı yoksa ölmesine rağmen en azından minyon kesip güçlenmeye çalışıp tflerde elinden geldiğince doğru oynamaya çalışıp 35 te de bir şekilde oyunu kazandırdı. Bu adam zaten en kötü b+ alır oyun sonu. tilt olan c d alır.

Sistemi ölçmek dediğin gibi imkansız bende tam doğru çalıştığını düşünmüyorum oyun sonu not sisteminin ama doğruları yanlışlarından çok çok fazla emin olabilirsiniz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Painkiller. -- 14 Şubat 2019; 15:55:44 >


Bu mesajda bahsedilenler: @Sylvana
G
5 yıl
Yüzbaşı

yeteri kadar dengeli



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Guest-280666920

yeteri kadar dengeli



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
5 yıl
Yarbay

aynı durumuda roket lig bana yaşatıyor
tüm eşleştirmeli oyunlarda aynı sorun



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
5 yıl
Yarbay

Plat elodayım. Ya biz eziyoruz, ya rakip. Dengeli,çekişmeli bir maç göremedim uzun zamandır.



G
5 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CC8BE145A



Alıntıları Göster
hiçbir oyun tamamen dengeli olamaz. ama bu insanlar farklı matchuplarda da win alabiliyorsa demek ki broken meta değil



-
5 yıl
Yüzbaşı

Bende bayadır oynamıyordum işten ayrıldığım için boş vakitlerimde gireyim diye başladım oynamaya ama başlamaz olaydım. Plat oldum benim takımıma gold adam bile gelebiliyorken rakip sürekli master elo yani böyle bi saçmalık olamaz. Rakip bordo bereli gibi içimizden geçerken ben takıma kırmızı totem aldırmak için bi taraflarımı yırtıyorum. Cidden rezalet bi eşleştirme sistemi var, daha fazla oynayacağımı düşünmüyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.