Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
319
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Önlisans, AÖF ve Lisans
E
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar hayırlı günler hepinize.

Ben önlisans mezunuyum ve 2014 Kamu Personeli Sınavına da önlisans olarak girmeyi düşünüyorum. Ancak AÖF işletmede de son yarım dönemim kaldı ve büyük ihtimal bu dönem bitirebilirim. (2 yıllık üzerine 3. sınıftan lisans tamamlama ile girdim AÖF'e.)

Şimdi sormak istediğim; eğer AÖF'ü bitirirsem yine önlisansta bölümümden sınava girebilir miyim? Yoksa illaki lisanstan mı girmem gerek?
AÖF bitiripte Lisans KPSS girmediğin sürece önlisanstan girmeye devam edebiliyormuşsun. Lisanstan girersen eğer önlisans hakkını kaybediyormuşsun. Böyle bir şey duydum, doğru mudur?

Teşekkürler şimdiden. :)



E
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Bilgisi olan, yorum yapacak olan yok mu arkadaşlar?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
11 yıl
Yarbay

hocam ne mezunuysan ondan girebiliyosun sadece sınava önlisans isen önlisanstan gireceksin ha o arada lisansı yani aöf yü bitirdin diyelim sen lisans olarak gireceksin kararını ver hangisinden girmek istiyosan ondan gir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
11 yıl
Yarbay

aöf de ögrenci iken önlisans giriyosun dogru
lakin aöf biterse önlisans giremiyosun bunu bana ihtiyac dersanesinde söylemişlerde bende böyle bi durumda oldugum için direk bunu sormuştum.
hatta bir arkadasımla gittim o lisans mezunu bu sene açıktan 2 yıllık önlisans bitiyor kısmetse. o da önlisans girmek istedi fakat olmaz demişlerdi


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Anladım teşekkür ederim cevabın için.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @jjuuddaass
E
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

http://www.danistay.gov.tr/kararlar/2009_5045.pdf



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.