Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
2882
Tıklama
0
Öne Çıkarma
info@ bilgi@ admin@ sales@ export@ vb... başlayan email adresleri hakkında !
H
12 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

İzinin tam anlamı: Bir kişiye ait bir email adresinden alınan izindir. Email adresi kişiye özel olmalıdır.

info@ bilgi@ admin@ sales@ export@ gibi adresler firmanın bir departmanına ait email adresleridir. Bu nedenle bir kişi izninden bahsedilemez.

Örneğin; Bir firmanın 2008 yılında info@ adresinin başında sorumlu olan kişi ile 2012 yalında bakan kişiler aynı kişiler olmaya bilir. Bu nedenle gönderdiğiniz emailli spam email olarak işaretleme ihtimali büyüktür.

Bu nedenle ISPler ( hotmail, gmail, yahoo ve tüm email serverlar ) tarafından bu tip adreslere email gönderen kişilerin içerikleri ve alan adları, ip adresleri engellenebilir.

UYARI: Listenize bu adresleri eklediniz ve gönderimi yaptınız. O zaman, “neden spam/junk klasörüne düştüm ? “, “emaillerim neden ulaşmıyor” gibi soruların cevaplarını kendi kendinize vermeniz gerekmektedir.

Kaynak: http://www.inboxmailmarketing.com/blog/index.php/info-bilgi-admin-sales-export-vb-baslayan-email-adresleri-hakkinda/



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.