Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
9044
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Samsung Smart TV İçin Sıralı Teledünya Kanal Dosyası
A
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Samsung Smart TV İçin Sıralı Teledünya Kanal Dosyası

Arkadaşlar selamlar,

Evdeki Samsung 46D7000 tv üzerinde hem Turksat üzerinden normal uydu yayını alıyorum hem de modül ve kart alarak Teledünya abonesi oldum. Ancak teledünya içerisindeki kanalların sırası hoşuma gitmediği için internetten ChannelListPCEditor isimli programı indirdim ve bu listeyi kendime göre düzenledim. Buna göre ilk sıraya hd kanallarını, ardından spor kanallarını, haber kanallarını, ulusal önemli kanalları, yabancı haber kanallarını, müzik kanallarını başa koyup, (kendimce) izlemediğim ya da dandik tv kanallarını da arkada bıraktım. Bu şekilde oluşturduğum dosyayı da http://d01.megashares.com/dl/5693247/Deneme%20-%20v1.scm adresine yükledim. Tek yapmanız gereken bunu bir usb dosyasına kopyalayıp, tv'ye takmak ve menü - kanal seçeneğinden tv'ye kanal listesi olarak aktarmak.

Önemli uyarı: Lütfen bu kanal listesini yüklemeden önce aynı yol ile kendi kanal listenizin bir yedeğini mutlaka alın; bu dosyayı yükledikten sonra beğenmez geriye dönmek isterseniz ya da mevcut kanallarınız bu dosya nedeni ile bozulursa sorumluluk kabul etmiyorum.

Bu liste kendi zevkime göre ve ilk versiyon olarak hazırlanmış olup, gelen yorumlara ve kullanım şekline göre değişiklikler yapmayı düşünüyorum.

Umarım benim olduğu gibi başkalarının da işine yarar.

Teşekkür ederim.



İ
13 yıl
Yüzbaşı

şu programı nerden buldun ve nasıl çalışıyor yazarmısın dostum


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
12 yıl
Onbaşı

Benim anlamadığım bi konu var. Siz bu uydu alıcısını veya teledünyayı cable-out çıkışından mı bağlıyorsunuz yoksa hdmı çıkışından mı ? Ben bir türlü yapamadım gitti. her türlü tarama yaptırıyorum fakat kanal listesi oluşturamadım. çünkü hiç kanal bulamıyor. yardım ederseniz sevirim


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
12 yıl
Er

Arkadaşlar MErhabalar;

Benim de sorunum Teledunya HD kutusununun Samsung 46D7000 TV me HDMI ile bagli olması. Bu durumda TV kanal araması yapamiyor ya da ben yaptiramiyorum. Boyle olunca da usb ye kanal listesi aktaramiyorum. Lutfen konuya vakif arkadaslardan yardim istiyorum. Tesekurler


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
12 yıl
Er

aegeus kardsim bi yardim lutfen



A
12 yıl
Er

slm caba guncel kanal listesini uyelik istemeyen bir yerden yukleyemezmıyım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
12 yıl
Yarbay

HDMI ile harici bağlantı yapanlarda böyle bir olay yok... Bu olay conax modül ile kutu olmadan kullananlar için

TV'nin içindeki DVB-C uyumlu HD ya da HD olmayan uydu alıcıyı kullanıyorsunuz, harici bir kutuya gerek yok, Teledünya'nın normalde kutunun üzerinde takılı olan smart kartını modüle, modülü de TV'nin CI girişine takıyorsunuz; Kablo TV'nin kutuya giren dijital yayın kablosunu da TV'nin ilgili girişine bağlıyorsunuz...

Eski sistem anten kablosu takmış gibi televizyonda kanal arıyorsunuz, olay budur.

Modül ve Kart
< Resime gitmek için tıklayın >

Modül içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_33193544/mpage_79/tm.htm başlığına göz gezdirebilirsiniz, neotion olan genelde tavsiye ediliyor, gittigidiyorda veyawww.hepsidvb.com'dan temin edebilirsiniz.

Ayrıca forumdan coldasice73 isimli arkadaş da resmi satıcısı, onunla iletişime geçebilirsiniz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 8 Nisan 2012; 12:22:22 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.