Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
967
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Uzaktan kumandalı uçan helikopter maketi
D
13 yıl
Er
Konu Sahibi

Site Adresi:http://www.ucanhelikopter.com
Kuruluşu: 2011
İçerik:Uzaktan kumandalı uçan helikopter maketi
Tanıtımı: Ucan helikopter rc helikopterler metalik bir gövdeye sahiptir.Özel uzaktan kumandası ile gerçekteki helikopter manevralarının hepsini yapabilmektedir. rc helikopter Son derece dayanıklı Alloy Metal gövde helikopter , darbe emici özelliğe sahip yüksek kaliteli PVC malzemeden imal edilmiş canopy, IR Radyo kontrol ünitesi, rahat kalkış yapabilmenizi sağlayacak özel roto-blade sistemi, detaylı dümen-motor montajı, jiroskop etkili, dengeleme çubuğu,rc helikopter darbe emici özelliğe sahip katlanır pervaneleri, led ışıklar daha birçok özelliği ile kapalı ve açık alanlar için özel olarak dizayn edilmiş çift pervaneli bu harika helikopterler keyifli zaman geçirmeniz için rc helikopterler özel olarak tasarlanmıştır.
Uzaktan kumandalı helikopterler sizinlere uçu keyfi yaşatacaktır.Rc helikopterler dayanıklı düşmelere karşı metal gövdesi ve yedek uçuş kanadıyla sizlere gönderilmektedir.Rc helikopter almak için ürün tanıtım ve rc helikopter satış sitemiz olanwww.ucanhelikopter.com sitemizden temin edebilirsiniz.Uçan helikopter Uzaktan kumandalı helikopter olup rc helikopter olarak ta adlandırmaktadır.Uzaktan kumandalı helikopter sürüşü için sizleri bekliyoruz.



K
13 yıl
Er

http://www.ucanhelikopter.com da gerçekten güzel uçan helikopterler var insanın aklı duruyo hem ucuz hemde kaliteli



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.