Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
6162
Tıklama
0
Öne Çıkarma
windows 7 ethernet driver guncelleme sorunu
B
13 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

ARKADASLAR ACIL YARDIM
BI ARKADASIMIN PC SINI YAPIYORDUMM ONCEdeN SISTEMI WIN 7 IDI PC ACILIRKEN WINDOWS YAZISININ ORDA TAM 10 15 DK BEKLEDIKTEN SONRA ACILIYORDU BISEYLER YAPTIM FORMAT FALAN DUZEL DI SIMDI WIN 7 KURDUM DRIVERLERIN COGUNU OTOMATIK TANIMLADI AMA REALTEK RTL8168C ETHERNET SURUCUSUNUN YANINDA UNLEM ISARETI VAR NETTEN BULDUM INDIRDIM GUNCELLERKEN HATA VERIYOR COK COK AMA COK ACIL YARDIM
SIMDIDEN COK TSK EDERIYORUM



M
13 yıl
Yüzbaşı

hata tam olarak ne?

resmi siteden driveri i:
indir______


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
13 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

simdi hatayi tam olarak bilmiyorum nootebook oldugu icin acamiyorum resmi sitesinden de indirdim realtek sitesindende indirdim ordaki unlem isareti ne onu tam olarak anlamadim onu nasil hallederiz acaba


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
13 yıl
Yüzbaşı

windows 7 de yerel bağlantı olduğunda ve internete çıkamadığında da o ünlemi verir. Aygıt yöneticisinden bak bi sürücüyü tanımışmı. Tanımadı diyosun ama tanımasa hiç bağlantı yok der senin makina ip alamıyo ya da internete çıkamıyo. ağ ayarlarından elle ipv4 e elle ip ver bakalım ne yapıcak.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
13 yıl
Yarbay

aynı sorun eski pc'm dede oldu kendi cd si vardı ethernat kartının ancak o şekilde yüklendi. güncellemede bile bulamadı en kötü ihtimal kullandığınız markanın internet sitesinden bulursunuz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.