Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
3155
Tıklama
0
Öne Çıkarma
avea jet modem bağlantı sorunu
C
13 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

arkadaşlar avea jet modem bağlantımdan uzak bilgisayara bağlanılamadı diye bir hata alıyorum. başka avea hattı bu noktadan çekiyor ve ödenmemiş fatura mevcut değil, problem neden kaynaklanıyor olabilir? şimdiden teşekkürler



D
13 yıl
Yarbay

jet modemi laptopta kullanıyorsan başka bir usb den dene...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
13 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

gözümden kaçmış ödenmemiş fatura mevcutmuş ödeme yapınca bağlanmaya başladı. teşekkür ederim


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
13 yıl
Onbaşı

Alırken bulunduğunuz bölgede 3g var derler. Alırsın 3g nerde, edge'den bağlansan şükredersin.O kadar berbat bir 3g servisi var aveanın. Avea jet modemle ilgili sorunu konuşmak için müşteri hizmetlerini belki 15-20 defa aradım. Sürekli dosya oluşturuyolar araştırmak için ama 2 haftayı geçti sonuç yok. Konuştuğum bütün müşteri temsilcileri işlemi hızlandırmak için mail atıyo teknik servise ama hiçbişey olmuyor. İnsanları oyalamaktan başka birşey yapmıyorlar. 5 yıldır telefonda avea hat kullanıyorum, nerdeyse bütün ailem avea kullanıyor, bu jet modem olayından sonra hepsini iptal ettirip aveadan uzak durmayı düşünüyorum. Ben hayatımda hiç bu kadar sorumsuz müşteri hizmetleri görmedim. Herkes uzak dursun aveadan.



A
12 yıl
Onbaşı

bende aldım dun avea jet modem.telefonun cektıgı her yerde gırebılır mıyım dedım gıdersın dediler.telefonun ful ve fulden 1 tırnak az oldugu yerde baglantı bıle yapamıyorum.edge ten gectim.ne kadar dandık mıiş.ustelık 1 yıl da sözlesme imzaladım.hattımı da geri tasıyacam.sozlesmeyı de ıptal edecem.degıl bır sene 1 gun bıle tahammul edemem buna.1 saat ancak gırebıldım o da baskasının evinde.2 dakıkada bır sayfa acarak o da.turkcelde boyle ıse dememkki turkıye coook geri kalmıs bu konuda.rusyada 2 sene kullandım hıc slrun olmadı cekmeme gıbı.ve dosya ındır ken 400kb san gordugum oluyordu.aveda ıse sayfayı acmaya korkuyorum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.