Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
29154
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ESKI YAZISMALARI GORMEK
U
15 yıl
Er
Konu Sahibi

Selamlar.

Guvenlik basligi altinda biraz okuma ve arama yaptim fakat bulamadim.

Merak ettigim konu su;

Bir bilgisayarda KEYLOGGER tarzi bir program yok ise, veya buna benzer herhangi bir yazilanlari-takip programi kurulmamis ise;

Bu bilgisayarda daha onceleri yapilmis olan MSN, FACEBOOK,GOOGLE CHAT gibi programlarin sohbet yazismalari gorulebilir mi?
Yani bilgisayar bunlari otomatik olarak registry'de sifreli olarak bir yere atiyor mu ya da BASKA BIR PROGRAM KURULARAK, mesela 1 ay once yapilmis olan yazismalari yakalamak mumkun mudur?

Degerli tavsiye ve yanitlarinizi rica ederim.
Tesekkurler.



E
15 yıl
Yüzbaşı

bayağı uzun açıklama yazmıştım ama sayfa yenilienince kayboldu

kısaca özetliyorum eğer kullandığınız chat programının konuşmaları kaydetme özelliği açıksa bu kouşmaları görebilirsiniz (genelde belgelerde olur) facebook konuşmmaları içinse eğer facebook ta chat yapmak için özel bir messenger kullanılıyorsa (digsby gibi) onun chat konuşmalarını kaydetme gibi özelliği var ordan bulabilirsiniz eğer facebook ta chat yapmak için facebooka giriyorsa o zaman yazışmaları göremezsiniz birde sniffer yöntemi var ama siz geçmiş konuşmalardan bahsettiğiniz için bu mümkün değil


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
15 yıl
Er
Konu Sahibi

yanit icin tesekkurler...

herkes ayni seyi soyluyor, gecmise ait yazismalari gormek imkansiz gibi.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.