Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
9760
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kulaklığa Ses Gelmiyor?
T
16 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar Livedan chat yaparken ses hoparlöre gidiyor ama kulaklığa gelmiyor?Tüm ayarları yaptım ama nafile.Ne yapabilirim?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taşkın Mahmut -- 1 Haziran 2008; 3:58:39 >

M
16 yıl
Binbaşı

benim bi arkadaşımın başına geldi. biz de onun xbox 360'ında kulaklığa yapamadık. sonra benim xbox 360'ta denedik gene olmadı. ben sorunsuz kullanıyordum. kulaklık değiştirdik gene olmadı. en son olarak onun kulaklığını başka controller'a taktım ve çalıştı. controller'ının kulaklık girişi bozulmuş olabilir. tamir eden olur mu bilmiyorum ama tamir ettirmeye bak. işte kulaklık değiştir belki o bozulmuştur. işte deneme yanılma yöntemiyle tam olarak nerde sorun yaşıyorsan tesbit et ve xbox tamir yapan yerlere bir danış derim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
16 yıl
Binbaşı

xbox guide butonuna bastığın zaman setting kısmından sesler ile ilgili olan kısma girdiğinde aşağıdaki 3 seçenekten sesi kulaklıktan ver gibi bir seçenek olması lazım bunu işaretlersen kulaklıktan sesleri alabilirsin...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
16 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

zaten o ayarları yapıyorum ama nafile. + cihaz öyle aylık felanda değil 2 günlük cihaz.Mikrofondan ses gidiyor ama kulaklığa gelmiyor.Yani giriş ile ilgili bir sıkıntıda yok.Play through dediğimde hopalörden ses gidiyor ama mesela online maç oynarken ses karışıyor.Direk kulaklığa al dediğimde ise olmuyor


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
16 yıl
Binbaşı

hocam kulaklığa al dediğinde kulaklığa alıp da ses mi çıkmıyor, yoksa sen kulaklığa al dediğin halde bile televizyondan mı geliyor ses? eğer kulaklığa al dediğin halde televizyondan geliyorsa controller'ın bozuktur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
16 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

hayır kulaklığa al dediğimde hiç ses gelmiyor.ama her ikisinede ver dediğimde sadece hoparlörden geliyor.yani kulaklıktan hiç bir şekilde ses gelmiyor.fakat mikrofon çalışıyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.