Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
11
Cevap
20081
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ARİSTON BULASIK MAKİNESİ HAKKINDA GÖRUSLERİNİZİ BEKLİYORUM
J
17 yıl
Er
Konu Sahibi

MERHABA ARKADASLAR,
BİZİM EVDEKİ 19 SENELİK ARCELİK BULAŞIK MAKİNEMİZ GECEN GUN CALIŞMAYA BASLAR BASLAMAZ ALTINDAN ALEVLER CIKARDI VE PATLAMA SESİ GELDİ BİRKAÇ KEZ. SONRA ŞALTERİ İNDİRDİ VE GRİ DUMANLAR CIKTI İÇİNDEN. ARTIK DEGİŞTİRME ZAMANI GELDİĞİNİ BİLİYORDUK AMA BU ARIZA ACİL BİR BULAŞIK MAKİNESİ ALMAMIZA NEDEN OLDU. AMA ARİSTON MARKASINDAKİ MODELLER OLDUKÇA DİKKATİMİZİ CEKTİ VE ARCELİK'E KIYASLA DAHA UYGUN FİYATA. MAKİNE ÖZELLİKLERİ DE (AZ DA OLSA EDİNDİGİM BİLGİLERE GÖRE, MAKİNE İÇİNDEKİ PERVANELERİN PLASTİK OLMAMASI GİBİ) ARCELİKTEN DAHA İYİ. BÜTÜN BEYAZ ESYALARIMIZ ARCELİK AMA ARİSTON ALMAYA KARAR VERECEGİZ SANIRIM BU SEFER. YİNE DE İÇİMDE SORU İŞARETİ YOK DEGİL. İLK DEFA ALACAGIZ CÜNKÜ. EGER BU KONUDA DENEYİM VE YA BİLGİLERİNİZİ PAYLASIRSANIZ DAHA DOGRU BİR SEÇİM YAPABİLİRİZ.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER....



C
17 yıl
Yarbay

Asla öyle bir hata yapmayın.Çok pişman olursunuz.Ariston alacağınıza elde yıkayın daha iyi.Çevremde alanlar bin pişman.Zaten mağazalarda showroomlarda dökülüyor makine.Rezistansları dışarıda makine yapıyorlar,Teknoloji geri,kullanılan malzeme berbat.Arçelik alın daha iyi(her ne kadar o da berbat olsada)
Sizdeki 19 yıllık makine Siemens lisanslı içinde Alman Siemens parçaları olan üründür.
Ondan ben size yine Siemens tavsiye ederim.8 yıldır ben kullanıyorum ve birçok tanıdığıma aldırdım hiçbiri asla sorun çıkarmadı.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=234845&productid=mtsiese24e232eu

Ayrıca plastik pervanenin bir eksisi yoktur.Siemens'te bükey pervaneler bulunur,Arsiton'da düzdür.Siemens daha iyi yıkar.Siemens'in Ariston'a göre üstünlükleri saymakla bitmez.Ya siemens,Electrolux,Whirlpool alın Arçelik ve Ariston sonra gelsin.Fiyat aralığını ve aradığını özellikleri belirtirseniz daha iyi yardımcı olurum.Saygılar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 20 Mayıs 2007; 21:24:59 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
17 yıl
Binbaşı

hımmm dertsiz başınızı ağrıtmak için güzel bir seçim...uzak durun hocam bu tür eşyalar bir kere alınır iyisi alınır..


Bu mesaja 2 cevap geldi.
O
17 yıl
Yarbay

Sana tek bir marka tavsiye ederim Electrolux al keyfine bak.



E
17 yıl
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: Collezione

hımmm dertsiz başınızı ağrıtmak için güzel bir seçim...uzak durun hocam bu tür eşyalar bir kere alınır iyisi alınır..


Aynen katılıyorum.

Madem bütün beyaz eşyalarınız Arçelik, hiç olmazsa öyle devam edin derim. Ariston u tavsiye etmem. Değişiklik yapmak istiyorsanız Bosch'a bakın..

Not: Forumlarda büyük harf yazmak hoş karşılanmaz, bağırma anlamında yorumlanır. Küçük harfle yazmayı denemenizi öneriyorum.

Bu arada aşağıdaki linkteki forum size daha çok yardımcı olacaktır.

http://forum.donanimhaber.com/m_14015815/mpage_1/key_/tm.htm





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 21 Mayıs 2007; 10:34:53 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
17 yıl
Yarbay

J
17 yıl
Er
Konu Sahibi

eyvaaaaahhh çok geeeç ariston geliyor bugün. tuh ya ne yapalım....:((((((((
yine de cok tesekkür ederim hepinize..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
17 yıl
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: jennyferr86

eyvaaaaahhh çok geeeç ariston geliyor bugün. tuh ya ne yapalım....:((((((((
yine de cok tesekkür ederim hepinize..

Amabalajı açtırmadan iade yapabilirsiniz.Bence iade edin


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
17 yıl
Yarbay

ARİSTON ALMA .
SERVİSİ ÇOK KÖTÜ VE İLGİSİZ.
BİZZAT BAŞIMA GELDİ

ALDIYSAN DA ÇOK GEÇ OLMADAN İADE ET BENCE.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F3DB120 -- 31 Mayıs 2007; 23:10:54 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
14 yıl
Er

gerçekten servis sıfır iki gündür kurmaya gelecez diyip uyalıyurlar yemekler hep buzuldu


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
14 yıl
Binbaşı

Electrolux XXL Real Life+ Bulaşık Makinesini Şiddetle Tavsiye ederim 1500TL.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
14 yıl
Er

bulaşık makinesi sini alalı 3 ay oldu kullanalı 1 ay oldu sorun durduk yerde su pompalıyor servise bildirdim gelip baktılar beyninde yazılımı silinmiş dediler ve yazılım attılar gittiler sonra yine aynı sorunu yaptı tekrar servisi çağırdım bu sefer alıp atölyeye götürdüler bu sefer yeni kart taktılar getirdiler şimdi yine aynı sorunu yapıyor ve ikinci bir arıza daha yapıyor o da bulaşık koydum çalıştırdım bu seferde takılı kaldı galiba sürekli çalıştı tam iki buçuk sasat hiç durmadı tekrar servisi aradım düğmesin den kapatın arkadaşlarımız yarın gelip bakıcaklar dediler sonra geldiler şikayetlerimi tekrar söyledim biz tekrar götürelim başka bir parça sipariş verelim o gelsin onu takalım bir daha sorun yapmaz diyorlar ki zaten atölyeye gidip geldikten sonra da yüzde doksandokuz problem yapmaz demişlerdi ki bu iki arıza yaptı söyledim servisten gelen arkadaşlara makineyi değiştirmenizi istiyorum gide gele bu makine her yerinden bozulacak çünkü sorun bir ken iki oldu yaniben gidipte spottan almadım mağazadan aldım arıston güzel kaliteli üç yıl garantili diye hem de peşin para verdimsıfır mal aldım başkaları spottan alıp senelerce kulanıyorlar hiç memnun değilim bir daha arıston nun hiç bir şeyini almam bütün çevrem de ki herkese söylüyorum arıston almayın diye reklamını yapmaya devam edicem ariston nun tüketici haklarını aradım onlarda aynı servistekiler hiç yardımcı olmadılar ama hiç sorun değil hemen gerekli yerlere başvurucam makineyi değiştirticem



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.