Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
720
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Monitör ekran gidip gelme sorunu
F
7 yıl
Er
Konu Sahibi

Pc video izlerken ve oyunda iken anlık olarak ekran gidip gelmektehttps://www.youtube.com/watch?v=RTHm3Qr4aH4&t=121s tam olarak bu durumun aynısını masaüstü pc de yaşamaktayım. + olarak şöyle bir durum olmakta video izlerken ekranın üst tarafında dalgalanmalar oluyor ama sadece tam ekran yapınca oluyor bu durum monitörden değil bunu test ettim tv ye falan da hdmi ile bağlamayı denedim dvi ile başka monitöre de bağladım sonuç değişmedi.Onboard bağladığımda dalgalanma geçiyor fakat açma kapanma sıklığı azalsada genede oluyor...Bunun nedeni ne olabilir kuzey köprüsü sorunu olabilirmi ne yapmam gerek ram in slotunu değiştirdim sök tak yaptım sorun aynı işlemcide hiçbir sorun bulunmamakta ısınma yok kuzey köprüsüde yük altında aynı durumda ısınma bulunmamakta ekran kartı 65 derecede sabit ayarladım..Bütün parçaların garantisi bulunmakta ama hangi parçayı garantiye göndereceğim konusunda fikrim yok..Kuzey köprüsü olabilir diyenler olmuş oranın termal macun değiştirince düzeldi diyen olmuş benim köprüde ısınma sorunu yok ama acaba oranın chip mi sorunlu yoksa sorun başka bişeydemi çözemedim.



R
7 yıl
Binbaşı

Aynı sorunu kendim yaşadım çok araştırdım driverları değiştirdim format attım ama düzelmedi , sonradan sorunun ekran kartı arızası olduğunu anladım , ekran kartı değişiminden sonra sorunum düzelmişti hatta forumda konuda açmıştım .



F
7 yıl
Er
Konu Sahibi

hocam dalgalanma sorunu sendede mevcutmuydu tam ekran video izlerken dalgalanma dediğim olay sadece üst kısımlarda oluyor.



F
6 yıl
Er
Konu Sahibi

sorun hala devam etmekte yardımcı olacak başka kimse yokmu ?



C
6 yıl
Yarbay

Monitör fişini topraklıda mı ? Bundan emin olun topraklı görünüp toprsaksız olmasın ! Deneyin çözüm değilse başka bişey bakalım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
6 yıl
Er
Konu Sahibi

Hocam monitörden değil hem ev hemde farklı bir monitör denedim geçtiğim ev yeni yapılı bir bina yani topraksız olma ihtimali yok..




Bu mesajda bahsedilenler: @carso
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.