Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
499
Tıklama
0
Öne Çıkarma
RymdResa, iOS platformunda da boy gösterecek
M
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



RymdResa, iOS platformunda da boy gösterecek  

 

Morgondag tarafından masaüstü platformlar ve konsollar için geliştirilen "RymdResa" adlı macera oyunu iOS platformu için de yayımlanacak.



Keşif unsurlarının ön planda olacağı bu iki boyutlu oyunda uzayın derinliklerinde geçen bir maceraya atılacağız. Rastgele şekillenen yıldızları ve gezegenleriyle dikkatleri üzerine çeken bu evreni keşfederken, çeşitli görevleri yerine getireceğiz. Gezegenimiz ve uzay gemimiz üzerinde geliştirmeler yapabileceğimiz oyunda yeni gemilerin kilidini açacak ve yeteneklerimizi geliştireceğiz. Bu sayede düşmanlara karşı daha etki bir mücadele vereceğiz.



iPad sürümü masaüstü ve konsol sürümlerindeki özellikleri taşıyacak olan oyunun bir de iPhone sürümü yayımlanacak. "RymdResa: Bounty Hunter" olarak adlandırılan bu sürüm, iPad sürümünün kırpılmış hali olarak karşımıza çıkacak. Ancak bu kırmanın ne denli büyük olacağı konusunda net bir bilgi bulunmuyor.



Masaüstü sürümlerine 20 Ağustos tarihi itibariyle erişebileceğimiz RymdResa'nın Xbox One, Wii U ve iOS sürümlerine takip eden süreçte sahip olabileceğiz. 

 

 

 


 Haberi Portalda Gör

D
9 yıl
Yarbay

iOS kral çünkü



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

T
9 yıl
Yüzbaşı

android



F
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Desider Specialist

iOS kral çünkü


İOS oyuncak olmaya daha yakın çünkü. Basit şirin arayüzlü hobi aleti.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.