Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
171
Tıklama
0
Öne Çıkarma
LÜTFEN BİR AKIL VERİN
K
3 yıl
Er
Konu Sahibi

https://www.epey.com/laptop/hp-pavilion-17-ab201nt-1dn09ea.html Bu laptopı 4 yıl önce teşhir ürünlerden almıştım ancak 1 buçuk hafta önce kendi kendine kapandı. 2 tane iyi bilgisayarcıya götürdüm ikisi de ana kartının kısa devre yaptığını ve yerine 2. el veya 0 parça bulamadığını söyledi. Teknik servis de 2700 TL ye yapılır ve kargo hariç 15 - 30 iş günü sürer dedi. Bilgisayar mühendisliği okuyorum her hafta kod yazma ödevi oluyor ve telden kod yazmak işkence gibi üstelik 2 hafta sonra finaller başlıyor. Bilgisayarın yenisini almak da 7k civarı. Sizce ne yapmalıyım??



M
3 yıl
Yarbay

Orta-giriş seviyesi bir bilgisayar alacaksanız mecburi. Yada hangi şehirdesiniz bilmiyorum sahibinden.com'da satılan bulunduğunuz şehirde ilana koyulmuş ikinci el bir leptop alacaksanız. İki teknik serviste kısa devre diyorsa bizim buradan yapabileceğimiz bir şey yok. Finalleriniz bittiğinde eski leptopunuzu yaptırıp maliyetine göre sahibinden.com'da satışa sunabilirsiniz. Tabi hp bilgisayarınız özellik olarak harici ekran kartı bakımından yeni bilgisayarınızdan daha iyi olacak ama yapılacak bir şey yok.

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-d509da-amd-ryzen-3-3250u-2-6ghz-4gb-256gb-ssd-15-6-amd-w10.html

Şunun gibi bir şey alıp kullanabilirsiniz. Oyun oynayamazsınız ama işinizi görür diye düşünüyorum. Tabi yine pahalı bir şey diyemem.

Kolay gelsin.



M
3 yıl
Yarbay

elinizdeki laptop için o kadar ücret vermenizi önermem. uygun ve acil bir ürün arıyorsanız 2. el ürünlere yönelmeniz gerekecek.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
2
3 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: M4M00D

elinizdeki laptop için o kadar ücret vermenizi önermem. uygun ve acil bir ürün arıyorsanız 2. el ürünlere yönelmeniz gerekecek.
Bende ilgili arkadaşın 2.rl laptop almasını tavsiye etmem.piyasadaki 2.el laptopların çoğu çhipset tamiri görmüş,kısa süre içerisinde elde kalmaklık laptoplar var.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
3 yıl
Yarbay

hepsi bu durumda değil ama çevremdeki öğrenci arkadaşlarıma bu şekilde çok uygun ürünler aldığımız oluyor dönem dönem.




Bu mesajda bahsedilenler: @2ekmek1sut
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.