Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1022
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Lumia 525 dokunmatik bozuldu
F
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar lumia 525 telefonumu gece yastığımın altına koymam sebebiyle aşırı ısınıp dokunmatiği ve alttaki 3 tuşu bozuldu. Onun dışında bir sorunu yok gibi, ekran görüntü veriyor, tuşlar çalışıyor vs.
Bunu garantiye vereceğim ama nereye vereceğimi bilmiyorum. Teknosa'dan almıştım, tekrar oraya mı götürmem gerekiyor? Oraya götürsem kime vereceğim telefonu orada?
Veya bizim burada nokia yetkili servis tabelası olan bir mağaza var. Oraya götürsem olur mu?
Ücret vs alırlar mı sizce?



F
9 yıl
Binbaşı

Teknosa ya git faturası falan varsa götür, yani oradan aldığına dair oraya birşey götürmen lazım veya garanti belgesini falan götür, sorunu anlat, garantiye göndersinler işte kağıt falan verirler, oradaki elemanlar yönlendirir seni.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
9 yıl
Yüzbaşı

Teknosa'ya verirsen onlarda alıp Nokia teknik servisine verecekler bu sebeple Nokia teknik servise kendin ver daha hızlı gerçekleşir işlemin.



G
9 yıl
Yüzbaşı

Kim uğraşıcak servisle falan benim emektar Samsungumun dokunmatiği canavar canavar bildiğin..

Yahu böyle birşey olabilir mi dokunmatik tel yapıyorsun dokunmatiği sorunlu Kaldı ki bu arkadaş gibi binlerce mağdur var.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.