Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
2394
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Lumberjack ve FLO Pişmanlıktır
T
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

2 ay önce Ankara Antares avm flo mağazasından 90 tl ye Lumberjack 6m Saber Koyu Yeşil 43 numara ayakkabıyı satın aldım. Ayakkabıyı ilk giydiğimde sağ taraf topuk tarafından tık tık diye yürürken ses yapıyordu. pek önemsemedim. Daha sonra 2 saat ayakkabı ile yürüdüm ve yürürken sağ ayak iç kavisimde bir acı ve ağrı veriyordu. eve geldiğimde ayakkabıyı çıkardım ve sağ ayağımı yere basamaz hale geldim. sağ ayak iç kavisim de yumurta büyüklüğünde bir şiş ve belimde şiddetli bir ağrı vardı. ayakkabıyı değişim veya iade için flo ya götürdüm.

2 defa ret cevabı geldi. ayakkabıda herhangi bir sıkıntı olmadığı söylendi. ayakkakbıyı bir akrabama verdim. oda ayakkabıyı ilk giyişinde sağ ayağında ağrı yaptığını söyledi. dahah sonra eski bir ayakkabıcı tanıdığıma götürdüm bana ayakkabı sağ kalıpta ahta olduğunu söyledi.

Uzun lafın kısası flo ve lumberjack PİŞMANLIKTIR. UZAK DURUN.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >



Z
8 yıl
Yüzbaşı

Lumberjack i ziylan grup aldigindan beri almam zaten



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

S
8 yıl
Çavuş

B
8 yıl
Binbaşı

Alacaktım vazgeçmiştim iyi oldu.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
8 yıl
Yüzbaşı

Ziylan Grup markası olan hiç bir şey almıyorum Polaris mağazalarının neredeyse tamamı Flo oldu fiyatlar abartılı kalite dipte ticaret ahlakı sıfır olan bir firmadır son zamanlarda hülle yoluna başvurdular mağaza ismi değişerek neler planladıkları aşikar..100 liradan aşağı ele alınır ayakkabıları yok %99'u çin malı zira çin malını kötülemek amacıyla söylemiyorum aliexpress'ten çok daha kaliteli özgün markalar bulabilirsiniz uygun fiyatlara Lumberjack'i satın alarak hata yaptılar ayakkabılar resmen çöp bu kalitedeki markayı amele malı yaptılar politikaları basit en dandik ayakkabıyı ürettir en yağlı fiyattan sat..



G
8 yıl
Onbaşı

Ben de birkaç ay önce Timberland modeli bi Lumberjack alarak hayatımın hatasını yaptım. Ayakkabıyı beğendim ve numarasını bulabilmek için 2-3 AVM gezdim 1 gün içinde. Bi hevesle aldım. Topuk kısmı vuruyor dediğimde hep alışır cevabı aldım lakin alışmadı. Bu tür bir sürü ayakkabı giydim ama bu ayakkabı bi başka. Sırf para verdim diye gözümü karartıp giyiyorum. Yarım saat içerisinde paramparça ediyor topuğumu. Son dönemde Lumberjack kullanıcılarından çok sık duyuyorum böyle yorumları. Dikkat edelim perişan olmayalım hocam.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.