Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
510
Tıklama
0
Öne Çıkarma
[600TL] LOW Profile ID-COOLING IS-50X İşlemci Soğutucu
Şehir : #Muğla
İlan Türü : #Satılık
Kondisyon : #Kullanılmış
D
geçen yıl
Er
Konu Sahibi


Satışta: Satıcıyla iletişime geçiniz.
1
1 [600TL] LOW Profile ID-COOLING IS-50X İşlemci Soğutucu
Yanlış anlaşılmamalar için lütfen ilanın sonuna kadar okuyun. Ön yargılı olmamak için ise lütfen önceki satış yaptığım ürünlerin ilanları, yorumları ve referans mesajlarını okuyun.


02.01.2021 tarihinde gelbura sitesinden alındı, site ID-Cooling markasının distribütörüdür. Ürünün fan'ı ile sorun yaşamaya başlağım için alt linkten yeni bir slim fan alıp taktım bilginize.

https://www.epey.com/islemci-sogutucu/id-cooling-is-50x.html

https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-no-12015-xt-4pin-pwm-120mm-slim-kasa-fani

Dipnot: Ürün Muğla/Menteşe de elden teslim edilebilir. Uzak mesafeli satışlar için kargo alıcıya aittir, (uzak yada elden satış) satılan ürünün geri alınma durumu yoktur. Ürün ücreti tarafıma ödendiği an ürün kargoya teslim edilip kargo takip numarası ve kargoyla ilgili tüm bilgiler alıcıya iletilecektir. Bunların dışında herhangi bir alım şeklini kabul etmiyorum, referanslarıma bakarsanız tüm satışlarım aynı şekilde ve sorunsuzdur. Kargo ile ilgili durumlarda ilk tercihim Aras kargodur. PTT Kargo, Yurtiçi Kargo ve MNG Kargo ile de gönderebilirim fakat en kısa sürede kargoya teslim için Aras kargo en iyi seçenektir bilginize.


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >






Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Fiyat : 600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 2 Ocak 2023 Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.