Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1069
Tıklama
0
Öne Çıkarma
logitech z5500 için ses kartı
T
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

arkadaşlar bilgisayar kullanıcısıyım anakartım b450 tomahawk max üzerinde optik girişi olan bir kart değil ama 2x pcıe16x yonga seti mevcut bir tanesine harici ses kartı almak istiyorum bütçem 500 tl digital çıkışı olan ve 5500 ile uyumlu calısabilecek bir ses kartı arıyorum aklımda Asus Xonar Se Pci Express 5.1 kartı var sizce iş görür mü temiz ve berrak bir ses almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum



T
3 yıl
Yüzbaşı

Ses sistemine digital ses gönderecekseniz hiç gerek yok ses kartı almaya. O kadar paraya yazık. Onun yerine hdmi audio extractor alın çok daha ucuz fiyata halledersiniz. Ses kalitesi demenize gerek yok zaten sesi dijital olarak göndermeyi düşünüyorsunuz; yabi 1'ler ve 0'lar olarak. Kalite dac kısmında işe giriyor. Dijitali analoga çevirirken ki o da ses sisteminin içinde mevcut.

Eğer kaliteyi maksimum derecede sağlamayı düşünüyorsanız o zaman yapmanız gereken z5500'ın içinde yer alan dac'tan daha da kaliteli bir ses kartı alıp sesi direkt analog kablolar üzerinden aktarmak (optik değil). Bu şekilde optikten daha da kaliteli ses alırsınız ama bu size min 2k'ya patlar ses kartlarının pahalılığından dolayı.

Örnek olarak kendi kullandığım cihazın linkini koyuyorum. Malum ps4 slimlerde de optik çıkış yok sırf o sebeple almıştım. Şu an Amazon.com.tr'deki fiyatı 190₺. Ben zamanında aliden çok daha ucuza getirtmiştim. Orayı da düşünebilirsiniz.

https://www.amazon.com.tr/Ugreen-HDMI-Optik-3-5mm-Dönüştürücü/dp/B01LKOTRNA


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
3 yıl
Teğmen

https://www.hepsiburada.com/asus-xonar-dg-5-1-pci-ses-karti-pm-bd300898

Ben 4-5 yıldır bunu kullanıyorum z5500 gayet memnum. Tavsiye ederim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.