Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
110
Cevap
5465
Tıklama
29
Öne Çıkarma
Cevap: LG resmen doğruladı: Mobil bölüm kapanıyor (6. sayfa)
A
3 yıl
Yüzbaşı

5 yıl g2 kullandıktan sonra v30 a geçtim bunuda bi 5 yıl kullanırım.Üzdün beni lg



P
3 yıl
Yüzbaşı

Yahu G2'den sonra ki tüm cihazlar neredeyse kronik sorunlu demiş. Lütfen bu kadar kör cahil olmayın. Forumda bile bu yorum yapılıyor ise kalkıp gidelim yani.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

J
3 yıl
Binbaşı

Ben de tam yeni çıktığında aveadan alacaktım.
Lg g2 ile sony z2 kapışıyordu. Samsungu hiç düşünmedik bile.
Lg telekomlarda düşük ram ile çıkınca sony z2 aldık. 3-4 yıl beni götürdü.

Edit : htc sinin m8 mi ne vardı , çok pahalıydı ama canavar gibiydi. Param yetmedi ona.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jervis -- 7 Nisan 2021; 19:0:57 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @berkcombil
P
3 yıl
Yarbay

4.5 sene G2 modelini kullanmıştım. Sonraki serilerdeki kronik sorunlar güven vermeyince geçmemiştim.



E
3 yıl
Yarbay

Adam Lg mobile piyasadan çekiliyor diye seviniyor,darısı sony nin başına diyor.
Çok merak ediyorum ne alıp veremediği var bu firmalarla?,kimse kimseye zorla bir şey satmıyor.
Üstüne üstlük rekabet her zaman iyidir.O çok bayıldığınız çinli markalar tekelleşmeye başlayınca göreceğim ben sizleri.
Eskiden bu markaların yeni modellerini beklerdi herkes ve yeni özelliklerle heyecanlanırdı.Huawei,xiaomi yeni cihaz çıkarınca heyecanlanan var mı cidden?.Tüm cihazları tıpkısının aynısı.



T
3 yıl
Binbaşı

iş bilmeyen mühendisler yüzünden koca bölümü kapatmak zorunda kaldılar. g2 g3 g4 hepsinin anakartını açıp inceledim. biraz donanım, ısıtma- soğutma sistemleri hakkında bilgisi olan adamın yapacağı hatalar değil gerçekten. Ya gerçekten maliyetten kısmak için 3-5 centlik kalemlerden kaçındılar yada gerçekten hak etmeyen insanları hak etmedikleri görevlerde çalıştırmışlar.



G
3 yıl
Onbaşı

Ne kadar çok çok firma o kadar gelişmiş teknoloji, o kadar rekabet gözüyle baktığım için yazık oldu, ha alırmıydım belki amirel katili diye çıkan güzel bir akıllı telefon çıkarsaydı neden olmasın



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

W
3 yıl
Yüzbaşı

Telefonları çok iyi değil ama TV de bu adamlar biliyor abi



M
3 yıl
Teğmen

Elveda LG.



A
3 yıl
Yarbay

LG G3'te denedikleri saçma 2K ekran ve fazla ısınmaya bağlı olarak ekran kararmalari, çok büyük hatalar yaptın LG. Birçoğuna amatörce hatalar demek bile mümkün.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
3 yıl
Yüzbaşı

Bence LG g4 de çok büyük bir hata yaptı ve bu olay sonunu getirdi. Bende LG G3 vardı eşimede LG g4 aldık ve 4 yıl kadar severek kullandık. Özellikle LG g4 kamera konusunda süperdi. Hala çalışıyor ama wi-fi bozuk. Hataya gelecek olursak LG G3 te kronik MMC arızası vardı. Telefon bir anda gidiyor ve tamiri pek mümkün değil. Benim telefonum aynı şekilde arızaladı ve çöp oldu. Ama asıl sorun senin o kadar mühendisin, ARGE birimin var hiç mi akıllanmadın arkadaş aynı sorunu LG g4 lerede taşıdın. Tüm mühendislerini kovsan yeri var. Tamam bir tane hata yaptın ama ikincisi salaklıktır. LG g4 3 ayda gitti bu hata yüzünden ama sıfır tel verdi servis o Allah'tan 3 yıldan fazla dayandı. İkinci elde ve onar sat piyasasında LG ye çöp gözüyle bakılıyor.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

V
3 yıl
Çavuş

Zaten son yeniliklerdede rekabete ayak uydurulmamıştı. İyi olmuş diye düşünüyorum



B
3 yıl
Onbaşı

Kapatmak yerine bir süre ara verip hatalardan ders çıkartılıp 1 telefona yoğunlaşılsa güzel olabilirdi. Evet son zamanlarda telefonlarda kötü ama efsane telefonlarıda vardı unutmamak gerek



4
3 yıl
Yarbay

Şu telefonun arayüzünü kim yapıyorsa vestelin transfer etmesi lazım. Kim ne derse desin bir kez LG kullanan bana göre her zaman LG yi arıyor.


Adamlar G4 arızalanınca G5 verdi. G5 arızalandı G6 verdi.Yetmedi orası ayrı. Yine de doğru düzgün bir açıklama yapılamadı. Eğer yapılsa idi kullanıcılar firmayı sahiplenirdi..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
3 yıl
Yüzbaşı

Zaten G5'den itibaren yavaş yavaş üretim bandını da değiştirerek bootlop sorunu tamamen çözüldü. G6'dan itibaren Ghost Screnn çözüldü. Son 4 yıldır da kusursuz cihazlar üretiyor LG. Ama sorsan herkesin ağzında G3-G4. Deli oluyorum vallahı,adamlar G4 mağdurlarına G5 verdi yahu. Bunu hangi marka yapmış bu zamana dek diye sorsan hiç bir marka yoktur. LG akıllı telefon sektörüne yenilikleri ile büyük yön vermiş bir marka. G5'den sonra reklamları çok azaldı,bu da markanını unutulmasına sebep oldu. Oysa ki G5'den sonra marka düzelmişti.

Samsung 5-6 yıldır amoled yanığı sorununu çözememiş ama kimse Samsung'a sorunlu marka demiyor :D Huawei,Xiaomi ghost screen ile boğuşuyor orta segment telefonlarında ama gram konusu açılmıyor. LG tüm bu sorunları çözeli yıllar olmuş ama baksana yorumlarda hala iyi ki gitmiş filan diyorlar.

Kendim Meizu 16th kullanıyorum ama G5'in tadını bana ne şuan kullandığım 16th ne S6'ım ne Note 3'üm verdi. ileri de imkanım olursa bulabilirsem V50 alıp 10 yıl kullanmayı düşünüyorum :D

G5 hala aktif olarak annem tarafından kullanılıyor. Tam 5 senedir en ufak bir arızası da olmadı,ailede 3 tane G5 var.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilamimarsu -- 9 Nisan 2021; 15:3:33 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @4007
K
3 yıl
Çavuş

Güzel telefonları olmuştu ama rekabette çok zayıf düştüler



4
3 yıl
Yarbay

Kesinlikle. G3 G4 son olarak da G7 kullanıyorum. Samsung S10 falan hikaye. Hele arayüzü mükemmel. Resmen insan başka telefona bakınca Lg yi arıyor. G2 ile devrim yaptı. Ekrana dokununca açma kitlemede rekorlar kırdı. Kamerası zaten mükemmel idi. G2 G4 Deri Kılıfı ve G7 efsanedir. Gönül ister ki ömrü uzun olsun ama maalesef ki bir devin de sonu geldi. Ciddi ciddi Marka Nokia arayüz Lg kamera Yine yazılımlı GCAM.. Piyasayı ağlatır..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Batuhan Gökçe LEGTN
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.