Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
535
Tıklama
0
Öne Çıkarma
LG OLED 55B9 (Sıfır Panel, Uzatılmış Garanti)
Şehir : #Kayseri
İlan Türü : #Satılık
Kondisyon : #Kullanılmış
W
2 yıl
Er
Konu Sahibi


Satıldı: Forum dışında
Sorunsuz ve tertemizdir arkadaslar, 10.07.2025 tarihine kadar olusabilecek her turlu sorun(Ekran yanigi, olu piksel vs) icin uzatilmis garantisi vardir. Kayseri ve Kırşehir'de elden teslim edebilirim, diger illere ucret hesabima gectikten sonra kargo yapabilirim, ama onceligim elden teslim etmektir.. Orjinal kutusu durmaktadir, eksiksizdir. MediaMarkt’dan alınmıştır, +3 yıl uzatılmış garanti ise Burak Bey uzerinden yaptirilmistir. (Koç Pazarlama)

Hdmi 2.1 (4k 120hz) desteklidir.

Ekleme: Gecen hafta kontrol ederken ölü piksel farkettim, servis geldi tutanak tuttu. 08.06.2022 tarinde panel, yenisi ile degistirildi. Alacak olan arkadas hic kullanilmamis sekilde alacak televizyonu. Ekran jelatinini cikarmadim, kontrolunu yaptim ve kapattim.

48C1 veya 42C2 ile takas olabilir.. Baska bir model ile takas dusunmuyorum.

İstedigim fiyat: 14.400 Lira’dır.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

U
2 yıl
Er

OLED fiyatları almış başını gitmişken iyi fiyat. Uzatılmış garantiyi ve panelin de sıfırlandığını düşünürsek uygun bana göre. B9 konusunda tereddüt eden varsa etmesin, kendim aktif olarak kullanıyorum. Ekran yanığı vb. sorunlarla karşılaşmadım. Satıcı için söylenecek bir şey yok, kendisine kefilim. :)



W
2 yıl
Er
Konu Sahibi

Eyvallah Ulaş, tesekkur ederim:)



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

W
2 yıl
Er
Konu Sahibi

Satılmıştır arkadaşlar.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.