Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1444
Tıklama
0
Öne Çıkarma
LG ls3500 led tv alacağım yardımlarınız lütfen,,,
0
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Herkese merhabalar, daha cok otomobil kısımlarında vakit geçiririm, ancak evdeki tv bozulunca yenisinin arayışlarına başladım. Bu esna da klik.sa da tv sehpası askı aparati ve akıllı priz ile bu televizyon, lg ls3500 modeli kampanyaya girmiş. 869 tl fiyati var



Öncelikle cihaz led tv 100hz ancak hdready görüntüye sahip. Bu ürünle beraber bim de satılan lifemaxx uydu alıcısını da alacağım. Tv den oyle yüksek beklentilerim yok. İhtiyacımı görsün yeter. Oyle pc yada konsol bağlamayacağım. Sadece bim de satılan alıcı ile bu tv iyi bir ikili olur mu sizce??
Şimdiden teşekkürler



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
12 yıl
Yarbay

Beklentileriniz çok yüksek değilse bu TV ihtiyacınızı karşılayacaktır. Yalnız uydu alıcısı ne kadar iyidir bilemem, ondan kaynaklı görüntüde kalite düşüşü yaşayabilirsiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
_
12 yıl
Binbaşı

www.kliksa.com da 749 TL Kargo bedava %10 word puan ile 675 TL ye geliyor, Ne dersiniz almaya değer mi ? Kullanan var mı acaba ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
_
12 yıl
Binbaşı

Kampanya bitiyor yok mu bi kullanan ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
_
12 yıl
Binbaşı

Ful HD olmadığı için vazgeçtim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.