Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
597
Tıklama
0
Öne Çıkarma
LG G2 Wi-Fi Problemi
O
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba öncelikle , 3 seneden fazladır LG G2 kullanıyorum.Telefonumda root vs hiçbir şey yok.Geçen hafta tatil dolayısıyla 1 hafta otelin wi-fi kullandım.İlk günler sorunsuz giriyordum.Birkaç gün sonra aralıklarla wi-fi atmaya başladı.Aynı sorun eşimin telefonunda da olduğu için oteldendir diye düşündüm.Şu an döndüm 2 gündür evde ve işyerinde aynı problemi yaşıyorum.Eşimin telefonu ise sorunsuz wi-fi bağlantısı yapıyor.Wi-fi bağlanıyorum biraz sonra atıyor sonra tekrar bağlanıyor belirsiz süre sonra tekrar atıyor.Yardımcı olursanız çok sevinirim.



R
7 yıl
Yarbay

Bende de aniden böyle bir sorun başgösterdi. Çözüm bulamadım 1 yıldır WiFi sız kullanıyorum malesef. Garantisi de olmadığı için uğraşmadım hiç. Hatta Bluetooth da sorun çıkarıyor WiFi ile birlikte. Muhtemelen siz de öyledir bir bakın Bluetooth a.



A
7 yıl
Çavuş

o sorun bende de var. bazı zamanlar modem kapatıp açmaktan bir hal oluyorum.



O
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Akşam yedek alıp fabrika ayarlarına döneceğim.Sonucu yazarım buraya.



O
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Akşam fabrika ayarlarına döndürdüm.Wİ-Fİ kopma problemi çözülmedi ama eskisine göre baya iyileşme var.Çok az kopma oluyor.Şu anlık idare edeceğim bakalım.Bu arada telefon da hızlandı arada yapmak lazım demek ki



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.