Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
813
Tıklama
0
Öne Çıkarma
LG.G2 S-galaxy Note II ve Samsung S4 karşılaştırması.
P
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar Bu 3 telden Birini Almaya düşünüyorum.Kullanıcıları ve bilenlerden; Birini tavsiye eden olursa diğerlerine göre + ve - lerini yazarsa sevinirim.



P
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

konuyu acmamın nedenı G2 suan beklenen guncellemesı geldı mı ? note II s4 gıbı telefonların guncellemesı geldıgını okumustum. Suan son hallerı ıle hangı tel daha mantıklı sizce?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
10 yıl
Yarbay

R
10 yıl
Yarbay

Tartışmasız g2.

Konu kilit, üye ban, forum kapansın, sunucular yakılsın.



P
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

relig cok sertsin :) Sayfada çok şey okuyorum. Bazen benımde kızdıgığım oluyor aynı konular acılmasına ama ınanın bazı seylerı anlamak zor oluyor nokıa c7 kullanıyorum o yuzden bazı seylere yabancıyım. Kitkat nedir felan gibi. guncellmeler ıle bazı tellerın ıyı olacagı soylenıyor ama bazı yorumlarda guncelleme gelmez dıyorlar o yuzden dıyorum. 1000-1500 arası fiyat limiti olduğu ıcın note 2 lg 2 ve s4 arasında kaldım. Bi yerde şarjı yok kısa dıyorlar bazı yerde ıse rahat cıkarıyor gunu sarsı dıyorlar. elite nin kamera ıyı dıyen var ama arka kamerayı kotuleyen var. gece kotu cekıyor dıyenler. Benım ıstedıgım yanında bırın s4-note2 ; s4 -elite ; yada elite -note2 karşılaştırma şansı bulununlar Ben test ettım bunun su ozellıgı daha ıyı tavsıye ederım derseler cok ıyı olur. bu tellere yonelme sebebım ıse nokı fınısh olması. samsung androıd kullanması gıbı.



S
10 yıl
Yüzbaşı

g2



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

C
10 yıl
Binbaşı

Açık ara g2.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.