Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
17
Cevap
718
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Leyla ile Mecnun setinden ilk video paylaşıldı: Karakterlere ilk bakış
Ö
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Leyla ile Mecnun setinden ilk video paylaşıldı: Karakterlere ilk bakış



Türkiye'nin en popüler ve en sevilen dizilerinden birisi olan Leyla ile Mecnun'un Exxen'de yayınlanacak olan yeni sezonu için çekimler geçtiğimiz gün başlamıştı. Geçtiğimiz saatlerde de setten bir video paylaşıldı.



Ayrıca Bkz.Ryan Reynolds başrollü oyun temalı aksiyon filmi Free Guy'dan fragman paylaşıldı



Setten paylaşılan video sayesinde de karakterlere bir ilk bakış atabiliyoruz. Özellikle Mecnun, İsmail Abi ve Yavuz'un pek de değişmediğini söylemek gerek. Ayrıca dizinin yeni Leyla'sı Deniz Işın'ı da görebiliyoruz.



Yeni sezonun yönetmenliğini yine Onur Ünlü, senaristliğini ise Burak Aksak üstlenecek. Dizinin çekimleri bugün başlamış olsa da ne yazık ki hala yayın tarihi ve konusu bilinmiyor. Bahsi geçen videoyu aşağıda bulabilirsiniz. 



Leyla ile Mecnun İlk Video



https://twitter.com/exxentr/status/1403042013721894914



 Haberi Portalda Gör

hiç bir devam dizisi tutmaz
Yoruma Git
wolferto - 3 yıl +20
Şimdi sevgili TRT düşünsün. Şu an tek temennim orijinalliğine dokunulmaması. Karakterlerin tarzı falan değişirse doğası bozulur..
Yoruma Git
gowlet - 3 yıl +8
Ön yargılı davranmamak lazım ben aynı duyguyu aldım ve exxen gibi dijital bir platformda çıkması çok büyük avantaj. Hem süresi kısa olacak hem de Rtükten kısıtlamala...
Yoruma Git
Yorumun Devamı ARISLCK - 3 yıl +4
P
3 yıl
Binbaşı

Umarim buna da el atmazlar da izleriz..



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

W
3 yıl
Yarbay

hiç bir devam dizisi tutmaz



Bu mesaja 2 cevap geldi.
G
3 yıl
Yarbay

Şimdi sevgili TRT düşünsün. Şu an tek temennim orijinalliğine dokunulmaması. Karakterlerin tarzı falan değişirse doğası bozulur..



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

N
3 yıl
Yüzbaşı

Güzel diziydi inşallah bozmazlar BEHZAT Ç. fanıydım yediler güzelim diziyi



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

A
3 yıl
Yüzbaşı

Ön yargılı davranmamak lazım ben aynı duyguyu aldım ve exxen gibi dijital bir platformda çıkması çok büyük avantaj. Hem süresi kısa olacak hem de Rtükten kısıtlamalar daha az olacak.





Bu mesajda bahsedilenler: @wolferto
Q
3 yıl
Binbaşı

Leyla ile Mecnun bence bitmemeliydi,Arka Sokaklar"bana göre saçma sapan bir dizi"halen devam ediyorsa Leyla ile Mecnun hayla hayla devam ederdi. Oyuncuların yüzlerindeki mutluluk güzel olmasına güzelde umarım tutar,tutmazsa bu mutluluk ancak anılarda kalır.Covit-19 için önlem almışlardır diye düşünüyorum.




İ
3 yıl
Yarbay

Hadi bakalım




M
3 yıl
Binbaşı

Her sahnesi ayrı güzel. mesela resimdeki şuan buradasınız. hiçbir yer :) güzel espriydi.




S
3 yıl
Yüzbaşı

Gelsin gelsin düzgün bir şey yok zaten kötü bir iş çıkmaz bunlardan.




K
3 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

hiç bir devam dizisi tutmaz
Normalde de reytingleri düşüktü diye hatırlıyorum.



W
3 yıl
Yarbay

düşüktü zaten ülkemizde hangi tarz dizilerin izlendiği ortada dizi sonlandirilinca kıymete bindi beğeneni bitince türedi trt1 i kanal listesinden cıkaran bu dizinin müptelası çıktı .



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
3 yıl
Yüzbaşı

Reytingleri TV platformlarında bir sezondan fazla yayınlanmayacak kadar düşüktü. Sadece kendisine has bir kitlesi var ve sosyal medyada sürekli mesaj bombardımanı yapıyorlar diye yayınlandı. Ben seviyordum ama yanımda birilerine izlettirmeye çalıştığımda sıkılıp kalkıyorlardı. Fakat bende tutmayacağını düşünüyorum. Fakat illede yapıcaz diyorlarsa orjinal leyla ve ardanın gelmesi lazım. Yoksa dizi mecnun ve saz arkadaşları şeklinde ilerler.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @koçari
F
3 yıl
Yarbay

Müziği duyunca eskiye gittim vay be... Sizi de özlemişiz be tuzluk, yavız, ismail



F
3 yıl
Yüzbaşı

Leyla ile Mecnun final yapsaydı, buradaki herkes küfrediyor olacaktı muhtemelen.




S
3 yıl
Binbaşı

Kardeş Payı ve İşler Güçler benim için en iyi yerli komedi dizileriydi. Hala instagram'da veya youtube'da sahnelerini denk geldikçe izliyorum. Exxen ve Acun, duy sesimi, hayır duası alırsın :)




A
3 yıl
Yüzbaşı

Türk dizilerini görmekten artık kusacam. Senaryolar aynı konu ve mekanlar ayrı olsa da, müzikler aynı jenerikten tut aksiyon gerilim sahnelerine kadar, neredeyse diyaloglar bile aynı, gereksiz uzatılan sahneler...

Gerçek hayata dair hiçbir konu yok, kötü kalpli zengin elitler ile köşe dönmeye çalışan yalaka fakirlerin yine zengin fakat iyi kalpli ile fakir ama zeki iyi kalpli iki başrol oyuncusuna karşı entrika ve savaşı konu alıyorlar. Normalleşen aile içi ahlaksızlıklar olmazsa olmaz. Şiddet kesinlikle olmalı yoksa tv sahipleri diziyi yayınlamazlar.

Artık dizilerde realite görmek istiyorum. Ne bileyim parası olmayan birinin biryere giderken taksi kullanmasını istemiyorum. Her zenginin ultra lüks yaşamasını istemiyorum. Kahvaltıda eleman çay yudumlarken gerilim müziği istemiyorum. Abuk subuk şive istemiyorum. İki kişi karşılaştığında "naber la" demesini istiyorum. Özellikle Trt'nin tarihi dizilerinde ağır, okkalı ve felsefi diyalogların dakika başı gösterilmesinden nefret ediyorum. Ne bileyim adam geğirsin, sabah uyanırken kerkinerek uyansın. Yaw normal kahraman olsunlar. Hele başrol oyuncularının ağzını yayarak konuşmaları tam bir komedi. Hele konuşmalarda fısıltı, hırlama karışımı ses çıkarmaları var ki


Vasatın altı kalitesiz dizilerden bıktım. Dizilerin hayata dokunmalarını istiyorum.



M
3 yıl
Yarbay

Karakterlere hemen alışmışlar, mekanlar da aynı hatta ilk sezondaki o piknik masasında oturdukları çölde(!) bile çekim var sanırım

İlk sezon tadında olursa izlerim. 3. sezonu yarıda bırakmıştım bir süre sonra baymıştı çünkü. Yeni Leyla karakterine de (Melis Birkan) ısınamamıştım.

Bakalım bu sefer olacak mı



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.