Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
342
Cevap
30798
Tıklama
10
Öne Çıkarma
Cevap: Lenovo Zuk Z2/Z2Pro Unlock-TWRP-STOCK/CUSTOM Rom- IMEI Repair-!!LTE BAND UNLOCK!! (18. sayfa)
Z
3 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Adrenalin_

TWRP olması, bootloader unlock olması bir şeyi değiştirmiyor. Stok rom atılabilir. TWRP siliniyor, ama bootloader hala unlock durumda kalıyor.
Hocam selamlar, geçen sene telefonuma android 8 ardından 7 ye geri dönüş vs yaptıktan sonra bugün android 11 kurayım dedim. bi türlü olmadığı gibi sistemide yanlışlıkla silince mecburen zui orj. çince rom kurdum. zar zor ingilizce yaptım. Şunu farkettim çince orj rom kurunca twrp hadi neyse de botloader kilidi de kapanmış. Bu konudan açmaya çalışıyorum ancak fastboot ekranı telefondan açıldığında fastboot -i 0x2b4c flash unlock unlock_bootloader.img komutunu girdiğimde "waiting for device" yazıyor öylece kalıyor.https://www.zui.com/iunlock sayfasında sn.img dosyasını kullanın yazıyor onda da aynısı bi türlü unlock yapamadım. hata nedir?



Z
3 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: balistik81

qfil ile stock rom kurdum bootloader de lock oldu tabi. fakat bu tom 8.0 zui 4.0.199 st ingilizce ve çince. Hali ile mokee 9 kurmak icin tekrar bootloaderi unlock etmem gerek fakat zuk un sitesi yanit vermiyor bir turlu. mailime bootloader.img dosyasi da gelmediği icin unlock edemiyorum. Başka bir yöntem var mı unlock için?
Aynısı bana da oldu:) eski maillerden gelen unlock dosyasını buldum ama yabancı forumlarda fastboot flash unlock sn.img komutu burdaki ana konuda fastboot -i 0x2b4c flash unlock unlock_bootloader.img komutu kullanılıyor. iki komutta da denedim ama power shell penceresinde waiting for device yazılı kalıyor işlem yapmıyor. bu arada zui işletim sistemi çok hızlı ama menude hala çince yazılar var ve turkçe olmuyor. Siz çözüm buldunuz mu?



Z
3 yıl
Yüzbaşı

win 7 yuklu pc de cozdum olayı win 10 da olmuyor



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.