Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
509
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Lenovo S898t+ hakkıında önemli
M
9 yıl
Er
Konu Sahibi

arkadaşlar rusyadan elime lenovo s898+ golden warrior tlf geldi lakin arayüzü lenovo nun kendi arayüzü bunu normal android arayüzüne çevirmek istiyorum. lenovo vibe x2 pro da kendi ayarlarından yapabiliyosunuz ama s8 de araştırdığım kadarıyla olmuyor uygulamalra erişmek için bile sanal tuş yok bütün uygulamalr ana ekranda görünüyo bunu nasıl değiştirirm yardımcı olursanız sevinirim



S
9 yıl
Yüzbaşı

Arkadaşım google play de veya internet ortamından herhangi bir launcherın apk sını indirip kurarak arayüzü değiştirebilirsin. Misal google asistan launcherı dene.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
9 yıl
Er
Konu Sahibi

ama bunlarda çok yapmacık duruyo orjinal durmuyo başka bir çözümü yok mu acaba



S
9 yıl
Yüzbaşı

Arkadaşım sen sorununu söyledin ben en basit yoldan çözümünü söyledim. Senin sorunun uygulamaların hepsinin ana ekranda olması . Benim söylediğim yöntemle bu sorunun çözülüyor. Onun dışında görünümü ile ilgili bişey diyemem. Alternatif launcherlara yönel . yada kendine güveniyorsan rom at.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

G
9 yıl
Yarbay

Google now launcher kur stok arayüz için



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
9 yıl
Teğmen

Cynogen mod kurun. Saf android performans rom u



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.