Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
641
Cevap
31246
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Legion (2017- ) | 3.Sezon Başladı | FX & Marvel (28. sayfa)
D
6 yıl
Yüzbaşı

Legiona göre bir hayli bam güm.True Blood izlerken dayanamamistim Stephen Moyere Giftedda da ayni kalitesizlikte bence.Ama izlenebilecek bir dizi bence X-Men seviyorsaniz.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @1151292116
M
6 yıl
Yarbay

Gerçek X-men tarzında dizi arıyorsanız tam size göre...En azından geyik yok...Ben çok beğendim zaten 2.sezon onayını da aldı diye biliyorum..

https://tvseriesfinale.com/tv-show/fox-2017-18-season-ratings/


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @1151292116
A
6 yıl
Yüzbaşı

The Gifted, Legion'ın yanında çocuk dizisi kalır.Bu diziden beklentileriniz nedir anlamıyorum.Legion'ı nasıl işlemeleri gerekiyordu?

Legion gibi bir karakterin kafasını anlamaya dayalı, neler olduğunu merak ettiren tarzda ağır işlenen bir dizi ilginizi çekmiyorsa izlemeyin.Bunu kalkıp başka bir tarzda dizi ile kıyaslamak biraz komik oluyor.İlk sezona idare ederdi demek ise diziyi anlamadığına işarettir.

Çok bam güm dizi izlemek istiyorsanız açın Agents of Shield izleyin daha iyidir.

Bölüme gelecek olursam.


Ortalama üstü bir bölümdü.
Yer yer güzel işlendi, özellikle Faruk abi ile olan sahneler ve David'in son sahnede ki konuşması güzeldi.Sepet kafa dayının yüzünü görmüş olmamız ve ilk bölüme olan bağlantısı da güzeldi.Tek beğenmediğim nokta ise görü, sanrı gibi olayların çok fazla seyirciye sunulması, şöyle ki kafa karıştırmak için yaptıkları bu olay bazen işe yararken bazen sıkıcı olabiliyor.


edit:yazım yanlışı





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragramir -- 18 Mayıs 2018; 14:53:27 >

1
6 yıl
Teğmen

Hocam biraz baktımda baya dandik bir diziymiş. Legion'la nasıl kıyasladınız da bunu izlerim daha iyi dediniz anlamadım.

Legion'un ikinci sezonu ilk sezondan farklı diye beğenilmiyor olabilir ama en ölü hali bile piyasadaki tüm süperkahraman dizilerini gömer.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Moldova_lover
M
6 yıl
Yarbay

Sonradan açılıyor,bence the gifted ,legionı 8'e katlar 5'e böler...Sonuçta zevk meselesi.Belki bıyıklı hatun olmaması belki de sözlükten kelime anlamı okunmaması garibinize gitmiştir.....Size legion'lu günler o zaman..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 18 Mayıs 2018; 16:28:37 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @1151292116
1
6 yıl
Teğmen

Oha ya İlk iki bölmü atlayarak seyrettim bildiğin klasik süperkahraman dizisi devamında ne olabilir ki? Ha oyuncular ve çekimler bu türden dizilere kıyasla bir tık daha iyi gibi de Legion nere bu nere? Neyse uzatmayım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1151292116 -- 18 Mayıs 2018; 16:31:10 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Moldova_lover
V
6 yıl
Yarbay

''Gördüklerimize inanmıyoruz inandıklarımızı görüyoruyoruz''
Kötü ve hastalıklı bir düşüncenin(sanrılarda diyebiliriz) nasıl yumurtayken gelişip büyüyüp adeta bir canavara dönüşüğünü gösterdi bu bölüm ve bunun toplumun diğer üyelerinede nasıl bulaştığını(toplumsal delilik).Ve maalesef hiçbir mantıklı açıklaması olmamasına rağmen kötücül düşüncenin nasıl ölümcül olabileceğini gösterdi(dünyada ve maalesef ülkemizde bunun çok örneklerini gördük).Yemin ederim ders gibi dizi aksiyonsuz ama bilgilendirici.Tabi zevkler renkler meselesi ben çok beğenirken bazılar çk sıkıcı bulabilir bu da çok normaldir


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
6 yıl
Yarbay

Durağan ve diğer bölümlere göre biraz zayıf bir bölümdü ama beğendim yine de. 2. sezona yönetmenlik açısından bakarsanız beğeneceğinizi düşünüyorum. Tabi diziden beklentiniz bu olmayabilir ama 2. sezonun şimdiye kadar yayınlanan bölümlerinde zaten senaryo ön plana çıkarılmaya çalışılmıyordu pek.
Ben de açıkçası "SK bedenini bulacak mı, gelecekteki Syd gerçekten Syd mi?" çok da merak etmiyorum artık.
Ki kendim bilinçli bir şekilde de bu karara varmadım. Dizi neredeyse hep konudan çok anlatımla ön plana çıkmaya çalıştığı için kendiliğimden dizinin benden istediği bakış açısını özümsediğimi fark ettim. Senaryo zaten o kadar güçlü bir senaryo değil, bu diziyi güzel yapan şey yönetmenlik ve birbirinin aynısı olan yapımlar arasında farklılığıyla parlaması.

Kimileriniz bu farklılığı sıra dışı olma çabası olarak görüyor olabilir ama sıra dışı olma çabasında bir yarar göremiyorum. Yani yönetmenin "aman sıra dışı oluyum da yeteneksizliğimi anlamsız şeylerle kapatıyım" gibi bir düşüncesi olduğunu sanmıyorum. Dizinin soyut bir anlatımı var ve anlaması zor ama bu anlaşılmazlık soyutluğun kendi zorluğundan geliyor. Hawley hikayeyi soyut bir şekilde anlatmak istediği için anlaması zor oluyor, anlaşılmamak istediği için değil. Zaten bu senaryonun somut yollarla anlatıldığını düşündüğümde "Allah korusun!" demekten kendimi alamıyorum. Süper kahraman ile kötü kahraman arasındaki hikayeyi somut yollardan anlatan tonla film ve dizi var. Birçok süper kahraman filminde/dizisinde şikayet ettiğim nokta hepsinin birbirinin aynısı olması ve neredeyse hiçbirinin iyi ya da kötü farklı bir şey denemeye çalışmamasıydı. Legion da böyle olsaydı büyük bir ihtimalle cesur olamayanlar çöplüğünde kendine yer edinecekti.

Bilmiyorum, belki yanlış düşünüyorumdur ama felsefeyle de ilgilenen birisi olarak bu sezonun neredeyse her bölümü bende ayrı bir tat bıraktı. Jon Hamm'in seslendirdiği kısımlara özellikle hayran kalıyorum. Kendisini de bir an önce dizide oyuncu olarak görmek istiyorum.



C
6 yıl
Moderatör

Son bölümden sonra yorum yapma zahmetinde bulunan olmamış. Eskiden bölüm bitince ne oldu şimdi diye şaşkın şaşkın bakardık şimdi de ne oldu şimdi diye bakıyorum ama şaşkınlıktan değil cidden sorguluyorum koca 45 dakikada ne oldu? Telefonlu sahne haricinde bomboş bölümdü
Profesör
göndermesi güzeldi ama bunlar işin tuzu, biberi yemek yapmadan da baharat ekleyemezsin.



S
6 yıl
Yarbay

Son bölümde Platon'un mağara alegorisinin modern yorumlaması dışında ben de övecek bir şey bulamadım.

Dizi hala yeni sezon onayı almadı. İptal edilecekse final için izin verseler bari.



C
6 yıl
Moderatör

2x09 meh



B
6 yıl
Yarbay

Son 2 bölüme bakamadım, yorumlar final olacağı yönünde



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

F
6 yıl
Yarbay

İlk bir kaç bölüm çok iyiydi ama bu kadar bozmayı nasıl becerdiler gerçekten anlamıyorum.



G
6 yıl
Yarbay

gerçekten son iki bölüm için yorum yapasın dahi gelmedi.

şu beden bulma muhabbeti gereğinden fazla uzadı umarım son iki bölümde toparlanma belirtisi gösterir.



W
6 yıl
Yarbay

G
6 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

3. sezon onaylandı
kötü haber



V
6 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

3. sezon onaylandı
Budur beee Valla ben çok zevk alıyorum bu diziyi izlerken(son bölümlerde yorum yapmak istemedim çok güzeldi iyiydi falan diye birazda absürt olacağını düşündüm dizinin avukatıymış gibi pek teori yapılacak bir dizide değil ki teori yazalım).Onun haricinde pek şaşırmadım açıkçası ben 3. sezon onayı almasına çünkü redditte falan millet fx'in fargodan dolayı noah'la çok iyi bir ilişkileri olduğunu bunu bozmak istemeyeceklerinden dolayı yeni sezon onayı verebilirler deniliyordu(birde fx anladığım kadarıyla eleştirmen puanlarını falanda dikkate alıyormuş iyi eleştiriler alıyorsa bir dizi reytinglerden dolayı bitirmiyormuş).





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 1 Haziran 2018; 23:47:43 >

S
6 yıl
Yarbay

Ben de çok sevindim. Son iki bölümü ben de beğenmedim ama olsun. Bu dizinin gösterebilecekleri beni hala heyecanlandırıyor.


Bu arada hazır yazmışken şikayetimi dile getiriyim: Jon Hamm ne zaman gelecek arkadaş? Sezon bitti resmen. Bu bölüm seslendirmesi de yoktu. Umarım kendisi yeni sezonda da olur.



G
6 yıl
Yarbay

İlk 4 bölüm süperdi son 2 bölüm kötü bence son 3 bölüm harika olacak idare edin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
6 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

3. sezon onaylandı
gerek yoktu



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >