Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
723
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Launcher ve 3D oyunlar telefonu çabuk eskitiyor!
T
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Telefonumu ilk aldığımdan itibaren görsellik açısında launcher yükledim ve 3D araba yarışı oyunları oynadım telefonum 3 senede eskidi. Beş senelik telefonumun son iki senesinde çok ufak oyunlar hariç hiçbir oyunu oynayamıyor launcher kurunca da kasılıp kalıyor. Formatla veya başka bir şekilde bu sorunlar düzenlenmiyor. İnternetten bile video izlemek güçleşti.

Cihazı devamlı yük altında çalıştırınca ram ve hafıza biriminin çabuk eskidiğini farkettim. Bu dizüstü bilgisayarımda da oldu. O da aynı şekilde çok çok yavaşladı. Format atmakla falan düzelen bir olay değil. Ancak ram ve hdd değişerek hızlandırma yapılabiliyor. Ama telefonda bunu yapacak kimse yok.

Bu sebeplerden ötürü telefonunuza gereksiz yere çalışan uygulamalar yüklememenizi (batarya koruyucu veya hareketli arka plan resmi vb. ) tavsiye edebilirim. Uzun süre yüksek çözünürlüklü oyunlar da oynamasanız iyi olur.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.