Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
379
Tıklama
0
Öne Çıkarma
laptopun açılmasında garip sorun (pili çıkartıp takmadan açılmıyor)
X
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba,
Laptopun geçenlerde gece kendi kendine bi kaç kez açılıp kapandığını fark ettim (uyandırdı beni :D) laptop sürekli elektriğe bağlı (pilde herzaman takılı) ...laptop normal açılıyor bios ekranına gelince sanki kapama düğmesine basılı tutunca aniden kapanması gibi kapanıveriyor bi kaç dakka geçmeden tekrar açılıyor vs bende prizden çektim pilinide çıkarttım ... daha sonra kendi kendine açıldığını görmedim...

ama şimdi şöyle bi sorun var .. laptop elektriğe takılı ve pil takılı iken (şarj ışığı yanıyor) açma düğmesine basınca açılmıyor ama bastığım belli oluyor (şarj ışık seviyesi değişiyor -daha güçlü yanıyor-)

adaptörü çıkartıyorum sadece pil takılı yine açılmıyor ...

pili çıkartıyorum elektriğe takıyorum yine açılmıyor ...

pili çıkartıp tekrar takıyorum -adaptör takılı değilken-(takılıyken yine olmuyor) bu sefer laptop açılıyor .... yani laptop u açmam için pili çıkartıp takmam gerekiyor (anında yani bi süre bekleme vs gerekmiyor) ..

neden oldu nasıl oldu biliyorum geçenlerde bi elektirk gidip gelmişti anlı kacaba ondan mı oldu bilemiyorum ... pil çalışıyor sorun yok ... windows 10 yüklü bazı yazılarda hızlı başlat vs iptal etmekten bahsedilmiş veya adaptör ve pili çıkartıp başlama tuşuna basılı tutup laptoptakı elektriği bitirmekten bahsedilmiş ama pili çıkartıp taktığım an açılıyor sorun öyle bişey değil..

laptopun garantisinni bitmesine tam 1 ay kaldı :) garantiye gönderip bi süre (büyük ihtimal 1 ay) laptopsuz mu kalsam yoksa pil tak çıkart olayının bi çözümü var mıdır?

--pilin şarj seviyesinde sorun yok--..---çalışırken adaptörü çıkartıyorum pilden çalışmaya devam ediyor sorun yok---...---şarj etmede sorun yok---..--laptop çalışırken pili çıkartıyorum sorun yok--...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpugur -- 11 Haziran 2017; 9:43:15 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.