Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
260
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Laptop'un ederini öğrenme hk.
A
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar öncelikle herkese selam,

Elimde uzun yıllardır kullanmadığım hp pavilion serisi bir laptop var, tam modele ismi hp 14-b115st. 14 inch, dokunmatik ekranlı, 8gb ram, i5 3337u ve dahili grafik şeklinde tanımlayabilirim.

Şuan ki kondisyonu: Camı çatlak ve iç ekranı bozuk, ssd/hdd takılması lazım, menteşesinden birisi çıktı yeni bir menteşe alınması lazım ya da tamir edilmesi. Ayrıca 2 tane tuşuda yerinden çıktı. Elbette ufak tefek çizikler var ancak çok büyük sorun teşkil etmiyor.

Tüm masrafları bunlar şuan satmak istiyorum ve 750tl'ye birkaç alıcı buldum. Merak ettiğim yaptırıp mı satayım yoksa bu haliyle uğraşmadan mı satayım? Baktığımda çok kötü durumda olan laptopların fahiş fiyata satıldığını görüyorum benimde biraz paraya ihtiyacım olduğundan nasıl bir yoz izlesem diye düşündüm.

Piyasada benzer bir modeli satışa göremediğim için yaptırsam ne kadara gider konusunda bir fikrim yok. Rica etsem beni yönlendirebilir misiniz sizce hangisi mali açıdan daha mantıklı?

Şimdiden teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.



I
3 yıl
Binbaşı

A
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Evet, ilan benim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @IrrepertuX
I
3 yıl
Binbaşı

eğer fiyat konusunda kararsızsanız sağlam parçaların ederini hesaplayıp, o fiyatın üstüne çıkmadan tekrardan fiyatlandırabilirsiniz. çünkü alan kişi sağlam parçaların hatırına alır.




Bu mesajda bahsedilenler: @Androge0s
A
3 yıl
Yarbay

750ye kacırma :)

etse etse 1700-2000 arası bişi eder (normalde saglamı 500 ustu etmemesı lazımda neyse ) 800-900 tl masrafın var gıbı. ekran komple degısecek. tus takımı degısecek (tek tek bulunurmu moduler yapıdamı bellı degıl.. pil alınacak



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.