Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
208
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Laptop oyun kasma sorunu
B
8 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Öncelikle iyi akşamlar, lenovo y50-70 model bir laptopum var, özellikleri gayet iyi diye düşünüyorum. Fakat şu aralar özellikle league of legends oyununda 25 dakika sonra fps kalıcı olarak düşüyor ve genel olarak ayarlar düşük olsun yüksek olsun görüntü bozukluğu oluyor. Sizce sebebi ne olabilir? Isı olarak bilgisayarın çok ısındığını söyleyemem ki zaten oyun bittikten hemen sonra bir oyun daha girdiğimde fps yine 120 sabit iken 25 dk sonra aynı olay oluyor. Fakat özellikle yine league of legentste görüntü bozuklukları çok can sıkıcı oluyor bu özelliklerdeki bir bilgisayarın lolde bile kasıyor olması. Sizce sebebi nedir? Laptopu temizletmeye göndermeli miyim ve bu temizleme işlemi garanti kapsamında mıdır?



M
8 yıl
Yarbay

temizletme işlemi bence garanti kapsamında olmaz. ayrıca temizleterek geçeceğinden de emin değiliz hatta büyük ihtimal alakası yok.

driverlarınızı bir güncelleyin derim. belki sorun çözülür. IOBit driver booster adlı bir program var. Bu program tüm driverları güncellemeye yarıyor. Bir çalıştırıp deneyin belki işe yarar



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.