Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
434
Tıklama
0
Öne Çıkarma
laptop önerisi ya da masaüstü mü alınmalı
H
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

yaklaşık 10 yıllık bir masaüstü bilgisayarım vardı,ama artık ihtiyaçları karşılamıyor, kasanın usb girişleri bozuldu ,2x4gb ram in biri bozuldu, iki de bir mavi ekran hatası veriyor vs.vs.
online eğitim in hepsi programla canlı ders oluyor ve acil yeni bir bilgisayar gerekiyor.

masaüstü seçeneklerini kasanın artık fazlaca yer kaplaması yüzünden pek istemiyorum ama beni yine 10 yıl olmasa da baya götürecek, sabit disk kapasitesi büyük,online eğitim için uygun,tv yerine kullanılacağı için de ekranı mümkün mertebe büyük (ya da uygun bir monitör alınırak ekranı büyteceğim) usb girişi bol,gerektiğinde çok kasmayan oyunları oynamaya da imkan sağlayacak bir laptop bakmak istiyorum.
çok fazla seçenek var ve asus ve lenovo daha çok tercihim.
direk şunu alın diyeceğiniz bir model var mıdır? yarın vatan bilgisayara gitmeyi planlıyorum.isteklerim göz önünde bulundurulunca masaüstü mü bakmak mantıklı? ama kamera ve mikrofon bile çok eski ve hepsini sıfırdan almam gerekiyor monitör de dahil olmak üzere.
fikir verebilirseniz sevinirim



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.