Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1270
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Laptop Klavye güv.kipte çalışıyor ama XP de çalışmıyor!!!
R
15 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Evet arkadaşlar elimizdeki laptopın klavyesi güvenli kipte setup da vs. çalışıyor, ancak XP normal modda çalışmaya başladığı anda hatta disk gözden geçirmede bile devam etmek istiyorsanız bir tuşa basın kısmında çalışmıyor.

MSCONFIG den açılıştaki tüm programları disable yapıp tekrar açıyoruz nafile. Antivir ad-aware ile tarattık nafile nedir bu meret bir türlü çözemedik.

Makinada önemli programlar ve çizimlerle ilgili lisanlı şeyler var o yüzden Format demeyin...



G
15 yıl
Yüzbaşı

Yazılımsal problem olma ihtimali yüksek. Geri dönüşüm noktası geri yüklemesi veya açılışta windows tamir seçeneği çözmez ise gerisi zor görünüyor. Veya cihazın sürücülerini tekrar yüklemek sorunu çözebilir. Sonuçta klavye takımı için de bazı cihazlar sürücü kullanıyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
12 yıl
Binbaşı

Ya konuyu hortlatmak gibi değilde aynı sorun bizdede var acer notebookun klavye ve faresi biosta güvenli modda cd den çalışan xpde çalışıyorda
xp açılınca çalışmıyor. format attım xp idi win7 kurdum nafile windows açılınca klavye mouse devre dışı kalıyor driver falan yüklemeden daha sorun nedne kaynaklanıyor?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
12 yıl
Çavuş

windows kurtarma konsolunu denedin mi ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
12 yıl
Çavuş

güvenli kipten reg ayarlarını değiştir bazen oluyor



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.